Bvlgari borok

  • 2012. április 11.

A Bvlgari márka gyönyörű ékszereiről és prémium parfümjeiről híres. A család azonban új vizekre evez, és csodás termékeik közé bekerülnek a borok is.

olvass tovább

Augusztus 18-21. között Eger a folk és a bor fővárosa

  • 2011. augusztus 05.

Eger Magyarország egyik leglátogatottabb helye, évente több százezer turista keresi fel a világ minden tájáról. A város fő vonzereje a szép fekvése, a műemlék épületek változatossága, a vár, a magyar történelem dicsőséges harcának színhelye, a termálvizekre épített fürdő, és nem utolsósorban a messze földön híres egri bor.

olvass tovább

Bemutatkozik: Polgár Elixír Cuvée 2007 a Dél-Dunántúl bora

  • 2011. július 14.

Június 28-án rendezték meg Pécsett, immár V. alkalommal a “Régió Bora 2012″ címért zajló megmérettetést, melynek fő célja a figyelem felkeltése a térség boraira. Somogyi, tolnai, baranyai borok közül választották ki e három megyéből érkezett közéleti, gazdasági és médiaszakemberek a 2012-es év Dél-dunántúli Régiójának Borait.

olvass tovább

Jazz és borünnep a Balaton partján

  • 2011. július 13.

A magyar dzsesszélet krémje lép fel Balatonbogláron a szerda este dzsesszmisével induló és szombatig tartó Jazz és a Bor Fesztiválon, ahol kulináris élvezetekre is számíthatnak a fesztiválozók - mondta el Szalai Tünde főszervező.

olvass tovább