Sláger - Pedelec kerékpárok

  • 2016. január 19.

Mivel egyre erősebb az érdeklődés a minőségi pedelec-hybrid kerékpárok iránt, így ejtsünk pár szót ismét a témában. Sokan tudjátok, hogy itt is vannak kategóriák és minőségi besorolások. Több cikket is írtunk már a témában, melyek most az archívumunkban elérhetőek az előző oldalunkon. Mivel a régebben elindított "bringometria" rovatunkat szerettétek, ezért itt az új oldalunkon bővebb eszköztárral ezt folytatjuk.

olvass tovább

A nyerő négyes

  • 2015. november 23.

Az Audi A4 és az A4 Avant új nemzedéke a technológia és esztétikum izgalmas ötvözete. A márka legnépszerűbb modellcsaládjának összes technikai megoldását továbbfejlesztették, új mércét állít kategóriájában. Az összes technológiai fejlesztés középpontjában a menetellenállások (légellenállás, súrlódások, gördülő ellenállások) csökkentése állt.

olvass tovább

HI-FI SHOW BUDAPESTEN

  • 2015. november 03.

Tradició, hogy immár 16 esztendeje minden ősszel, egymásnak találkozót hírdetnek az otthoni szórakoztatás hívei, hogy megtekintsék, és meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

olvass tovább

Luxustúra Prágától Bécsig

  • 2015. október 21.

Izgalmas sajtóúton vettünk részt, ahol igazi pompában és kényeztetésben volt részünk és még azt sem bántuk, hogy utunk egy röpke Pozsony - Budapest kitérővel is bővült. A nem hétköznapi utat egy szexi, fehér, hibriddel kezdtük, elegánsan letisztult ezüstös vonalakkal folytattuk és végezetül egy igazi fekete erőgéppel zártuk. Alábbi képgalériánkkal bemutatjuk a legújabb Porsche Panaméra modelleket, a fotók magukért beszélnek!

olvass tovább