Okos fejhallgató a Sonytól

  • 2015. június 18.

Igazi tudatos fogyasztó lévén, nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy milyen termékeket vásárolok, legyen szó háztartásról, sportról vagy technikai eszközökről. Amikor kezembe vettem a Sony egyik legújabb fejhallgatóját, már eleve magasra tettem a mércét a márkanévnek köszönhetően, és nem csalódtam, amikor órákkal később letettem az asztalra egy tucat zeneszám meghallgatása után.

olvass tovább

A kategória mércéje: Az új Audi Q7

  • 2015. június 15.

Luxusszínvonalú komfort, a kategória legnagyobb belső tere és akár 325 kilogramm tömegcsökkenés – Az Audi Q7 legújabb generációja új mércét állít. Az innovatív vezetői segédrendszereivel, infotainment rendszereivel a nagy SUV-modellek versenyében az élre tör. Az új motorokkal jelentősen csökkent az üzemanyag-fogyasztás az elődmodellhez képest és az Audi Q7 3.0 e-tron quattro, a négykarikás márka történetében először, egyesíti a hatékony, hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtást a quattro állandó összkerékhajtással.

olvass tovább

2016-ban: Mercedes-Benz G-Osztály

  • 2015. június 12.

Jövőre érkezik a Mercedes-Benz G-Wagon, a jól ismert autómárka legújabb szenzációja. Ha mindig is szeretted az off-road stílust, de a modern kivitelezésnek sem mondanál ellent, megérkezett a Te autód! Köszönj a legújabb, a legdögösebb és az eddigi legjobb Mercinek, a G-Class-nak!

olvass tovább

A divat ihlette Rolls Royce Wraith

  • 2015. június 10.

Mintha csak a divatvilág, vagy „Haute Couture” inspirálta volna, a Rolls Royce is megalkotta luxus, exkluzív reputációját, egy új különleges kibocsátású modelt, mely úgy tűnik, készen áll a kifutókra.

olvass tovább

A Samsung az IKEA-val közösen népszerűsíti a vezeték nélküli töltést

  • 2015. március 05.

A Samsung és az IKEA az eszközcsatlakoztatás új korszakába kalauzol minket azzal, hogy a Wireless Power Consortium (WPC) nevű iparági szövetséggel együttműködve forradalmi, és mégis az IKEA praktikumát ötvöző mobil töltési lehetőséget kínál. A Samsung újonnan bemutatott készülékei a Galaxy S6 és az S6 edge a világon először kínálnak olyan beépített vezeték nélküli töltési technológiát, amely legkülönbözőbb töltőállomásokkal is kompatibilis. Az új Samsung okostelefonoknak, valamint az IKEA vezeték nélküli töltésre alkalmas bútorcsaládjának köszönhetően a felhasználók a közeljövőben egy kábelektől és konnektoroktól mentes otthonban találhatják magukat.

olvass tovább