MOBILITY / High tech


Kerékpár Rúlz

  • 2016. április 30.

Itt a tavasz és a kerékpárszezon. Mielőtt még kitoljuk a bringát a kertkapun, jó ha tisztázzuk milyen felszerelésekkel is kell ellátni a kétkerekűt, azelőtt hogy a forgalomba mennénk és a rend őre a sarkon egy ötezres csekk kíséretében felvilágosít minket, ezekről a nagyon is fontos tudnivalókról.

olvass tovább

Világíts fékkarral

  • 2016. február 25.

Magyar, menő, modern és minőségi. A bringás lámpa mindenki asztalára való, aki szereti a kerékpárokat és a különleges bútorokat, lakberendezési tárgyakat. De a dizájnbútor a szabadságot, az ötletességet, a fényt, az egyediséget, az emléktárgyakat és a funkcionális dolgokat kedvelőknek is kedvencévé fog válni: a legegyszerűbb otthont is feldobja, a legszürkébb napokba is fényt és színt visz, és a legkedvesebb emlékünket, hobbinkat, tárgyunkat őrzi örökké a lámpa, ami egyben egy darabka bicikli. Az ötlet kiforrt, a prototípusok pompásan mutatnak és ragyogóan működnek. Már csak a közösségi kampányon múlik, mekkora siker lesz a bicajbútor!

olvass tovább

Sláger - Pedelec kerékpárok

  • 2016. január 19.

Mivel egyre erősebb az érdeklődés a minőségi pedelec-hybrid kerékpárok iránt, így ejtsünk pár szót ismét a témában. Sokan tudjátok, hogy itt is vannak kategóriák és minőségi besorolások. Több cikket is írtunk már a témában, melyek most az archívumunkban elérhetőek az előző oldalunkon. Mivel a régebben elindított "bringometria" rovatunkat szerettétek, ezért itt az új oldalunkon bővebb eszköztárral ezt folytatjuk.

olvass tovább

HI-FI SHOW BUDAPESTEN

  • 2015. november 03.

Tradició, hogy immár 16 esztendeje minden ősszel, egymásnak találkozót hírdetnek az otthoni szórakoztatás hívei, hogy megtekintsék, és meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.

olvass tovább