MOBILITY / High tech


Tudtad-e: tele van bacilusokkal a kütyüd

  • 2014. január 10.

Egy elég elborzasztó ténnyel kell, hogy sokkoljuk a kedves olvasókat. Kütyüink, de főleg okostelefonjaink felületén hemzsegnek a bacilusok. Kutatók szerint egy átlagos készülék érintőképernyőjén több baktérium élősködik, mint egy irodai WC ülőkén.

olvass tovább

Nyomtass telefonodról egy gombnyomásra!

  • 2013. november 15.

A Samsung új Color Xpress nyomtatócsaládja elsősorban azok számára készült, akik otthoni, vagy kisvállalati környezetben okos telefonjukról szeretnének nyomtatni vagy beolvasott dokumentumokat küldenének a telefonjukra.

olvass tovább

Tökös tokok

  • 2013. július 31.

Az LG prémium toksorozatot mutat be a hamarosan debütáló, csúcskategóriás LG G2 okostelefonjához. A tok a telefon megjelenésével egy időben lesz majd elérhető.

olvass tovább

Nézel, mint a moziban

  • 2013. július 26.

A Toshiba bemutatta a ragyogó képminőségű Ultra HD (UHD) tévéinek második generációját. Az erőteljes Toshiba CEVOTM 4K multi-processzorral felszerelt L9 sorozat lenyűgöző képi élményt nyújt filmek, tévéprogramok, videojátékok, fényképek és PC-s alkalmazások megtekintésekor.

olvass tovább

A Vertunak is megjött az esze

  • 2013. június 30.

A Vertu is belátta, hogy még a luxus szegmens sem elégszik meg csak buta telefonokkal, így megszülethetett a Vertu TI okostelefon, amelyen Android operációs rendszer fut.

olvass tovább

Versenykormányos tablet

  • 2013. június 04.

A gyors duplamagos elektronika és legfrissebb Android vezérlés jellemezi ezt a 25 cm-es képátlójú Sencor Element 10.1 táblagépet és a hozzá tartozó Racer kormányt.

olvass tovább