Kulcsszó keresés /


A változás rád adja díszeit

  • 2015. június 25.

Milyen bátortalan konformisták tudunk lenni mi, emberi lények. Biztonság skatulyákat gyártunk magunknak, különböző színekből és formákból, azt hisszük, különbözünk, egyediek vagyunk, utánozhatatlanok és követendő példák. Holott életünk biztonságos, előre gyártott kis menedékházai mind egyformák, és egyformák vagyunk benne mindannyian.

olvass tovább

Roberto Cavalli jubileumi partija

  • 2010. október 06.

Fotók az eseményről, amelyen Kyle Minogue mini koncerttel, Heidi Klum hatalmas születésnapi tortával köszöntötte Roberto Cavallit, éjfél után pedig David Guetta gondoskodott a szórakoztatásról.

olvass tovább

Morcos, dögös, francia – Citroën DS3

  • 2010. május 10.

Áprilisban mutatkozott be Magyarországon a Citroën  kínálatát kiegészítő DS3, amely a sportos, városi kisautók piacán igyekszik minél nagyobb szeletet harapni a tortából. Nem is esélytelenül, hiszen az autó formaterve, a részletekben rejlő finom megoldások kiemelik a konfliktusmentes designra törekvő konkurensek köréből.

olvass tovább

Téli Olimpia számokban

  • 2010. február 04.

Minden idők legnagyobb téli olimpiájára készülnek a szervezők. Ezt bizonyítja, hogy Vancouverbe várják a legtöbb sportolót, nézőt, sajtóst, akik valaha téli olimpiára látogattak el. A hab a tortán a csodálatos helyszín, erről itt olvashatsz. Vancouver 2010.

olvass tovább