Kulcsszó keresés /


Money, money, money…

  • 2012. január 28.

Sajnálkozik mindenki, hogy milyen borzasztó világot élünk, kurvulnak a nők, nincs egy normális párkapcsolat, a pénz és a szex a mozgatórugója mindennek.

olvass tovább

Tettetjük az orgazmust vagy sem?

  • 2011. december 21.

Sok férfi panaszkodik, hogy nincs otthon elég szex, esetleg sértődötten hozzáteszi, hogy a feleség a legdrágább kurva. El kell tartani gyerekestől, nyaraltatni kell, elviselni a hülyeségeit és minden áldott este “migrénje” van. Arról nem beszélve, hogy mindez jóval többe kerül, mint egy luxuskurva, aki legalább rendesen odateszi magát…

olvass tovább

Mit jelentenek az erotikus álmok?

  • 2011. december 14.

Mi történik akkor, ha miután nyugalomra hajtottuk a fejünket és álomba szenderültünk megjelenik egy vadidegen, esetleg számunkra cseppet sem vonzó külsejű ember, vagy főnökünk, s erotikus jelentben találjuk magunkat? A kérdésre Freud jól ismert tézisei adnak fogódzókat, miszerint az álmaink rejtett vágyaink kivetülései.

olvass tovább

Kinek kell “rendes nő”? Az havonta csak egyszer szexel…

  • 2011. december 10.

Mindig azt gondoltam, hogy minden férfi álma egy igazi rendes nő, akinek első és utolsó a családja, nem keveredik zűrös magánügyekbe, tisztességes, meleg vacsorával várja haza a férjét, szépen neveli a gyerekeket, amolyan mintanő. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez így is van, meg nem is…

olvass tovább

Báthory Erzsébet

  • 2011. szeptember 24.

A XVI századi Magyarország leghírhedtebb alakja. Vérszomjas gyilkosnak, szexuális abberációtól szenvedő, öregedő, hiú dámának, perverz fanatikusnak tartja a világ. Erőskezű erdélyi nemesasszony volt, aki több száz emberéletet oltott ki. Fiatal lányokat ölt, hogy vérükben megszépülhessen. Őrült volt, vagy a szerencsétlen gének áldozata? Báthory Erzsébet története borzalmas horror, mely a hatalom természetéről nyújt szokatlan, kíméletlenül éles képet.

olvass tovább

Egy luxusprostituált vallomásai: Hamis gyönyör

  • 2011. június 06.

Van egy rejtett világ Magyarországon, ahol mindent pénzben mérnek. A rangot, a boldogságot és a szexet is. Egyes divatos partikon a meghívottak félmilliós ruhában érkeznek, de ezer euróért bármikor szívesen megszabadulnak tőle, akár egy percnyi röpke kéjért is. Az ilyen eseményen megjelenő luxus prostituált státusszimbólumnak számít. Róluk szól Szalai Vivien könyve.

olvass tovább