Kulcsszó keresés /


Főnöki illat

  • 2014. január 15.

Magába zárva egy férfi személyes küldetését a siker iránt, egy évtized alatt a BOSS Bottled egy klasszikus illattá vált, mialatt mindvégig modern és jelentős maradt a mai kor sikeres és az ambíciózus férfiúja számára is.

olvass tovább

Hugo Boss - 2011 ősz/tél

  • 2011. január 21.

Megékeztek az első képek a legújabb Hugo Boss 2011 őszi/téli kollekciójáról. Királyi elegancia, letisztult tündöklés, nemes formák. Semmi különcködés, a Hugo Boss követő az alapító útját továbbra is, így mindent a németes egyszerűség és célszerűség vezérel.

olvass tovább

Hugo Boss Bottled Night

  • 2010. szeptember 01.

A Hugo Boss legújabb illatának reklámarca nem más, mint Ryan Reynolds. A Bottled Night a magabiztos, karizmatikus és ambiciózus férfiak illata.

olvass tovább

Hugo Boss 2010 tavasz/nyár

  • 2010. május 18.

2010. május 14-én rendezték meg a Hugo Boss 2010-es tavaszi-nyári női, férfi kollekciójának bemutatóját. A show-nak stílszerűen a Kempinski Hotel bálterme adott otthont.

olvass tovább

BALDESSARINI új illat - A felfedezett merész fényűzés

  • 2009. június 26.

Del Mar Seychelles kiadása a BALDESSARINI új erősítő illata. A világszerte 2009 nyarán bevezetésre kerülő férfias illat az idilli Seychelles szigetek Baldessarini yachttal történő körbehajózásának felvidító nyári napjait idézi. A sorban a Del Martól már a harmadik limited etition, mely Werner Baldessarinivel szoros együttműködésben készült el.

olvass tovább