Elhunyt Fülöp Márton

  • 2015. november 12.

Hosszan tartó súlyos betegséget követően csütörtök hajnalban, 32 éves korában elhunyt Fülöp Márton, a magyar válogatott korábbi kapusa.

olvass tovább

Már nem 100%-os az MVM Veszprém

  • 2015. november 10.

Az MVM Veszprém hazai pályán küzdelmes, fordulatos mérkőzésen 24–24-es döntetlent játszott nagy riválisával, a Vardar Szkopjéval a férfi kézilabda SEHA-liga keddi játéknapján.

olvass tovább

Tudd, hogy mit akarsz

  • 2015. november 08.

A legtöbb ember azt se tudja, hogy mit akar. Jön is megy is egyszerre. Elég csak megnézni az idiotizmus díszpéldányait, akik szeretnének formásabb testet, amiért lemennek az edzőterembe és mellé nyomnak valami 1000-1200 kalóriás diétát. Aztán állnak bamba fejjel, csücsörítő szájjal a tükör előtt és fingjuk sincs, hogy az a rohadt selfie, miért nem azt a bomba alakot mutatja, amit a fitness modelleknél lát.

olvass tovább

Zöld-fehér rangadó

  • 2015. november 05.

A címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria 29–28-ra nyert hazai pályán a Győri Audi ETO KC ellen női kézilabda NB I szerdai rangadóján a Népligetben, és ezzel a győzelemmel a tabella élére ugrott.

olvass tovább

Esik az eső? Nem gond!

  • 2015. november 04.

Sportolás esőben? Sokan azt mondják, hogy neki sem állnak. Ilyenkor már behúzódnak és feladják a szabadban végezhető sportokat. Pedig van megoldás, hogy az ember ne fázzon meg, hogy ne ázzon el. Mutatjuk mik azok!

olvass tovább

Audi az új szponzor a Ferencvárosnál

  • 2015. október 30.

Az Audi jelentős mértékben visszatérhet majd az ETO-hoz, de nem most. Viszont a kormány döntése után az Audit is irányító Volkswagen-csoport egy nagyobb összeggel szponzorálja majd a Ferencváros labdarúgócsapatát.

olvass tovább

A keresztapa visszavonul

  • 2015. október 19.

Besenyei Péter, a Red Bull Air Race egyik legsikeresebb pilótája bejelentette visszavonulását. A sorozat „keresztapja” Las Vegasban állt utoljára rajthoz – adta hírül a redbull.com.

olvass tovább