STYLELIFE


Mennyei kalács recept

Hamarosan itt a Húsvét, így lassan érdemes kikísérletezni a húsvéti recepteket, hogy az ünnep alkalmával megfelelő és mennyei finomságok kerüljenek az asztalra. Ennek fejében, egy olyan kalács receptjét hoztam el Nektek, amit már most érdemes kipróbálnotok, hiszen több, mint valószínű, hogy a jól bevált receptek közé fog tartozni!

olvass tovább

Mi történik a héten? 2025.03.17-23.

Ezen a héten a főszerep a tolató bolygó-párosunké lesz, akik szépen elkezdenek visszatáncolni azokra a fényszögekre, amiken a közelmúltban végig mentek. A hetet színesíti a tavaszi nap-éj egyenlőség is, így jelezvén, hogy itt a tavasz és az új kezdet is kezd szépen-lassan kibontakozni.

olvass tovább

Trattoria Toscana Étterem – Az autentikus olasz élmény Budapest szívében

  • 2025. március 17.

Budapest belvárosában található egy hely, ahol az olasz gasztronómia szerelmesei úgy érezhetik magukat, mintha egy toszkán kisvárosban vacsoráznának. A Trattoria Toscana Étterem nem csupán egy olasz Trattoria hanem egy valódi kulináris utazás, ahol a tradíció, a prémium minőségű alapanyagok és az autentikus olasz ízek találkoznak. Ha egy hamisítatlan mediterrán gasztronómiai élményre vágysz, akkor itt a helyed!

olvass tovább

10 kulcsszó, amit ismerned kell a japán konyhaművészetről

  • 2025. március 12.

A japán gasztronómia világszerte elismert precizitásáról, kifinomultságáról és az összetevők iránti mélységes tiszteletről. A hazánkban immár 15 éve jelenlévő NOBU-birodalom helyi képviselője, a NOBU Budapest most betekintést nyújt a japán konyhaművészet 10 legfontosabb fogalmába Schreiner Gábor, a NOBU executive chef-jének segítségével, amelyeknek köszönhetően jobban érthetjük és élvezhetjük ezt a fajta kulináris világot!

olvass tovább

Gin & Tonic: gyógyszerből ikonikus koktél

  • 2025. március 12.

A Gin & Tonic nem csupán egy frissítő ital, hanem egy igazi klasszikus, amely évtizedek óta hódít világszerte. Bár ma már elegáns bárokban és nyári estéken kortyolgatjuk, a története korántsem indult ilyen fényűzően. Eredetileg a brit katonák malária elleni védekezésének részeként született meg, és hosszú út vezetett addig, hogy egy egyszerű, kesernyés gyógyszerből az egyik legkedveltebb koktél váljon belőle.

olvass tovább

A bodzalé titkai: Természetes erősítő az immunrendszernek

  • 2025. március 11.

A bodzalé évszázadok óta a népi gyógyászat egyik kedvelt itala, amelyet nemcsak az íze, hanem számos egészségügyi előnye miatt is nagyra becsülnek. A fekete bodza (Sambucus nigra) bogyóiból készült ital antioxidánsokban, vitaminokban és gyulladáscsökkentő vegyületekben gazdag, így kiváló természetes támogatást nyújthat szervezetünk számára. De vajon pontosan milyen hatásai vannak, és hogyan érdemes fogyasztani? Nézzük meg részletesebben!

olvass tovább

A legjobb pizzák nyomában – A Stylemagazin top 3 kedvence

  • 2025. március 11.

A Stylemagazin csapatával belevetettük magunkat Budapest legjobb pizzáinak felfedezésébe, és három olyan helyet találtunk, amelyeket bátran ajánlunk minden pizzakedvelőnek. Ezek pedig nem mások, mint a Trattoria Toscana Étterem, az Alessio Kávézó és Étterem, valamint a Riso Ristorante & Terrace.

olvass tovább

Frissítő smoothie recept: Epres kísértés

Ha tavasz akkor napsütés, ha napsütés akkor pedig sportolás és friss energiák. Nem csoda, hogy ilyenkor előbb megkíván az ember egy – egy frissítő smoothiet. Ebben a bejegyzésben egy olyan receptet hoztam el Nektek, ami garantáltan frissességgel árasztja el lelketeket és testeteket is egyaránt.

olvass tovább