Kreinbacher Birtok és Champagne Pop-Up a Gourmet Fesztiválon

  • 2016. május 09.

Idén pünkösd hétvégéjén, május 12. és 15. között várja a vendégeket a Gourmet Fesztivál a Millenárison. A Kreinbacher Birtok minden eddiginél komolyabb line uppalnyitja a fesztiválszezont, a top éttermek kínálata mellé somlói tradicionális pezsgőik és boraik mellett három francia champagne-ház és egy termelő kínálatából választhat a nagyközönség.

olvass tovább

Kerékpár Rúlz

  • 2016. április 30.

Itt a tavasz és a kerékpárszezon. Mielőtt még kitoljuk a bringát a kertkapun, jó ha tisztázzuk milyen felszerelésekkel is kell ellátni a kétkerekűt, azelőtt hogy a forgalomba mennénk és a rend őre a sarkon egy ötezres csekk kíséretében felvilágosít minket, ezekről a nagyon is fontos tudnivalókról.

olvass tovább

Mi kell egy jó túrához? Első rész

  • 2016. április 15.

Mivel többen is kérdeztétek a Touratech Budapest munkánk miatt, hogy mi kell egy jó motoros kalandhoz, ezért megpróbálok írni több jó összefoglalót. Most nem a bankkártyával, szállodáról-szállodára utazó közönségre gondoltunk, mert ugye az egy másik műfaj.

olvass tovább

Négyet dobban - megérkezett az új Porsche 718 Boxster és Boxster S

  • 2016. március 17.

Pontosan két évtizeddel ezelőtt lépett színre az első Porsche Boxster. A középmotoros sportautó azóta is töretlen népszerűségnek örvend és immár 20 éve felülmúlhatatlan vezetési élménnyel ajándékozza meg a roadsterek rajongóit. Idén színre lépett a széria következő generációja, a Porsche 718 Boxster és 718 Boxster S. Az újdonságok máris elérhetőek a Porsche Centrum Budapest márkakereskedésben.

olvass tovább

Világíts fékkarral

  • 2016. február 25.

Magyar, menő, modern és minőségi. A bringás lámpa mindenki asztalára való, aki szereti a kerékpárokat és a különleges bútorokat, lakberendezési tárgyakat. De a dizájnbútor a szabadságot, az ötletességet, a fényt, az egyediséget, az emléktárgyakat és a funkcionális dolgokat kedvelőknek is kedvencévé fog válni: a legegyszerűbb otthont is feldobja, a legszürkébb napokba is fényt és színt visz, és a legkedvesebb emlékünket, hobbinkat, tárgyunkat őrzi örökké a lámpa, ami egyben egy darabka bicikli. Az ötlet kiforrt, a prototípusok pompásan mutatnak és ragyogóan működnek. Már csak a közösségi kampányon múlik, mekkora siker lesz a bicajbútor!

olvass tovább

Sikk és tavasz Valentin-napra

  • 2016. február 12.

Akár otthon, akár egy sikkes étteremben telik majd a Valentin-nap, az alkalomhoz semmi nem illik jobban, mint egy palack rosé pezsgő, egyenesen Champagne-ból. A Moët Rosé Impérial eleganciát és stílust ad a közös estéhez, teli van a tavaszt idéző gyümölcsösséggel, a hozzá illő ételekkel pedig valódi luxus élmény. De minek köszönheti a sikerét az ellenállhatatlan pink színen túl? Talán meglepő, de a friss trend mögött komoly szakmaiság és évszázados történelem áll.

olvass tovább

Tücsi, a BMW gyönyörű márkanagykövete!

  • 2016. január 25.

A gyönyörű műsorvezető, Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi lett a BMW új márkanagykövete, és a Wallis Motor Duna jóvoltából ki is próbálhatta a BMW 1-es modelljét. A tesztvezetésre mi is elkísértük, és a vezetésről, valamint a kipróbált autóról is faggattuk.

olvass tovább

Sláger - Pedelec kerékpárok

  • 2016. január 19.

Mivel egyre erősebb az érdeklődés a minőségi pedelec-hybrid kerékpárok iránt, így ejtsünk pár szót ismét a témában. Sokan tudjátok, hogy itt is vannak kategóriák és minőségi besorolások. Több cikket is írtunk már a témában, melyek most az archívumunkban elérhetőek az előző oldalunkon. Mivel a régebben elindított "bringometria" rovatunkat szerettétek, ezért itt az új oldalunkon bővebb eszköztárral ezt folytatjuk.

olvass tovább