Luxustúra Prágától Bécsig

  • 2015. október 21.

Izgalmas sajtóúton vettünk részt, ahol igazi pompában és kényeztetésben volt részünk és még azt sem bántuk, hogy utunk egy röpke Pozsony - Budapest kitérővel is bővült. A nem hétköznapi utat egy szexi, fehér, hibriddel kezdtük, elegánsan letisztult ezüstös vonalakkal folytattuk és végezetül egy igazi fekete erőgéppel zártuk. Alábbi képgalériánkkal bemutatjuk a legújabb Porsche Panaméra modelleket, a fotók magukért beszélnek!

olvass tovább

ŠKODA Superb Combi, egy tágas modell még tágasabb kiadása

  • 2015. október 01.

Kellett már töprengened azon, hogy az előtted heverő rengeteg csomagot hogyan zsúfolod be egyetlen autóba? Hogy miután kínkeservvel sikerült bezsúfolnod a felét, hova ülnek a gyerekek? Többé nem kell ilyesmin törnöd a fejed, megérkezett az új ŠKODA Superb Combi, ami egy hatalmas tereiről ismert modell, még hatalmasabb terekkel megáldott kombi változata.

olvass tovább

Szekszárdi palack

  • 2015. szeptember 22.

Szeptember közepén válnak elérhetővé az első, szekszárdi palackba töltött borok. A borvidék nevét magán viselő üvegbe kizárólag szekszárdi kadarkák, kékfrankosok és bikavérek kerülhetnek.

olvass tovább

Az új asszisztensed: ŠKODA Superb

  • 2015. szeptember 01.

Képzelj el egy négy keréken guruló irodát. Egy autót, amely hatalmas tereinek köszönhetően kényelmes és hálózatba kapcsolhatósága miatt vezetőjét mindig, utazás közben is elérhetővé teszi. Egy autót, amelyben mindennel, a parkolással, a kiállással, a sávtartással, de még a közlekedési táblák felismerésével is külön asszisztens foglalkozik. Az új Superb megnyerő vonalvezetése, soha nem látott funkcionalitást takar. Az irodád indulásra készen vár.

olvass tovább