Kulcsszó keresés /


A nyári alak télen készül

  • 2017. február 24.

A nyári alak télen készül. Azok számára, akiknek bármi örömforrása van a karácsonyi diétából. Azonban legtöbbünknek, kik jó mackók hírében állunk, ez az évszak a pihenés időszaka. Persze ez nem azt jelenti, hogy mi nem szeretnénk idén bikiniben süttetni a popsinkat, csupán annyit, hogy kellő bizalmat táplálunk testünk felé, hogy az így megkésve is képes bombaformába hozni magát. Szóval ideje kimászni a barlangunkból, zöldturmixra cserélni a reggeli kakaó-briós kombót, és átfutni a tavasz adta lehetőségeket a sportolásra.

olvass tovább

Kerékpár Rúlz

  • 2016. április 30.

Itt a tavasz és a kerékpárszezon. Mielőtt még kitoljuk a bringát a kertkapun, jó ha tisztázzuk milyen felszerelésekkel is kell ellátni a kétkerekűt, azelőtt hogy a forgalomba mennénk és a rend őre a sarkon egy ötezres csekk kíséretében felvilágosít minket, ezekről a nagyon is fontos tudnivalókról.

olvass tovább

Sikk és tavasz Valentin-napra

  • 2016. február 12.

Akár otthon, akár egy sikkes étteremben telik majd a Valentin-nap, az alkalomhoz semmi nem illik jobban, mint egy palack rosé pezsgő, egyenesen Champagne-ból. A Moët Rosé Impérial eleganciát és stílust ad a közös estéhez, teli van a tavaszt idéző gyümölcsösséggel, a hozzá illő ételekkel pedig valódi luxus élmény. De minek köszönheti a sikerét az ellenállhatatlan pink színen túl? Talán meglepő, de a friss trend mögött komoly szakmaiság és évszázados történelem áll.

olvass tovább

Megújult a Stylemagazin!

  • 2015. április 27.

Most már kétségkívül itt a tavasz, mi is úgy éreztük, hogy itt az ideje a megújulásnak! Hosszú hónapok szorgos munkája, tervezgetése és fejlesztése eredményeként örömmel jelentjük be, hogy itt az új Stylemagazin! Mindvégig az lebegett a szemünk előtt, hogy egy felhasználóbarát, könnyen kezelhető, letisztult oldallal kedveskedjünk Nektek, íme tehát a legfőbb újítások röviden összegyűjtve:

olvass tovább

A legromantikusabb nyári programok

  • 2015. április 22.

Itt a nyár, amikor végre úszkálhatunk a nap kellemes sugaraiban. Köztudott, hogy tavasszal és nyáron sokkal több párkapcsolat alakul ki, mint az év hidegebb évszakaiban. Ez nem is csoda, hiszen a szabadban sokkal több izgalmas programra nyílhat lehetőségük a pároknak, amelyek által feltöltődhetnek energiával, boldogsággal, no és persze szerelemmel.

olvass tovább

Szörényi Örs konyhája: Medvehagyma

  • 2015. április 14.

Mostanság időről-időre felüti a fejét egy-egy slágertermék, amit aztán unalomig sulykol a trend. Szerintem, ha helyén kezeljük ezeket, sokkal jobban fogjuk értékelni, nem várunk tőlük többet, mint amik…

olvass tovább

B40 - Ázsiai és olasz ízek a belváros szívében

  • 2015. április 13.

Az első tavaszi napsugarakat kihasználva kedves barátnőmmel, Esztivel, aki, ha gasztronómiáról van szó meglehetősen kritikus, és kevésbé kedves, úgy döntöttünk, hogy egy napra kirúgunk a hámból, elpártolunk a szokásos, unalmas munkahelyi étkezdétől, és kipróbálunk egy nemrégiben nyílt éttermet a belváros szívében. A frekventált helyen található B40 Wok&Walknak minden téren beszélő neve van, hiszen az ötödik kerületben, a Bajcsy Zsilinszky út 40. szám alatt található, és a hely (egyik) specialitása a vendégek által kiválasztott alapanyagokból készülő thai wok ételek, melyet akár elvitelre is rendelhetnek. A B40 kínálatában azonban nem csak a thai fúziós konyha remekeivel találkozhatunk, hanem az olasz ízek szerelmesei is válogathatnak házi tortellinikből, de leveseket, wrapokat, tavaszi tekercseket is kóstolhatunk.

olvass tovább

Starbucks kávékisokos

  • 2015. április 07.

1200 éve része napi rituálénknak, több népcsoport szertartással ünnepli a kávézást, megannyi eljárással számos különféle kávéitalt kérhetünk és készíthetünk otthon is. Sokan a feketére esküsznek, de van, aki inkább tejjel issza az eltérő régiókból származó, a más és más pörkölésű kávébabokból készült frissítőket. A Starbucks kávémestere, Rauzer Zoltán a legfőbb különbségeket mutatja be a kávéfajták és régiók között, emellett a Starbucks tavaszi kávékülönlegességéről, a közepesen erős diós, kakaós ízű Peru-ról mesél.

olvass tovább