STYLELIFE


Mindent a Kos jegyről - A lángoló szívű harcos

  • 2025. március 22.

Amikor belépünk a Kos időszakába (március 21-től április 20-ig), a természet új lendületet kap, és ez bizony a Kos személyiségek életében is tükröződik. Tüzes, energikus és tele van lendülettel – ez a Kos jegy, amely az állatöv első jegyeként mindig készen áll új kalandokba kezdeni.

olvass tovább

Több, mint hidratálás – a víz, mint tudatos életforma

  • 2025. március 22.

Minden évben március 22-én világszerte megünnepeljük a Víz Világnapját, rávilágítva arra, milyen alapvető szerepet tölt be a tiszta ivóvíz az életünkben. A fenntarthatósági üzenet mellett azonban érdemes a vizet egy másik, lifestyle szempontból is újragondolni: mint a modern wellness és tudatos élet egyik alappillérét.

olvass tovább

Boldogság minimalizmusban – Kevesebb holmi, több öröm

  • 2025. március 21.

Az egyszerűség nem hiányt, hanem szabadságot jelent. A minimalizmus ma már jóval több, mint trend – egy tudatos döntés arra, hogy letisztultabban, könnyedebben, boldogabban éljünk. Kevesebb tárgy, kevesebb zaj, kevesebb elvárás – és cserébe több tér, több nyugalom, több valódi öröm. Miért okoz valódi örömöt az egyszerűbb élet?

olvass tovább

Mennyei kalács recept

Hamarosan itt a Húsvét, így lassan érdemes kikísérletezni a húsvéti recepteket, hogy az ünnep alkalmával megfelelő és mennyei finomságok kerüljenek az asztalra. Ennek fejében, egy olyan kalács receptjét hoztam el Nektek, amit már most érdemes kipróbálnotok, hiszen több, mint valószínű, hogy a jól bevált receptek közé fog tartozni!

olvass tovább

Mi történik a héten? 2025.03.17-23.

Ezen a héten a főszerep a tolató bolygó-párosunké lesz, akik szépen elkezdenek visszatáncolni azokra a fényszögekre, amiken a közelmúltban végig mentek. A hetet színesíti a tavaszi nap-éj egyenlőség is, így jelezvén, hogy itt a tavasz és az új kezdet is kezd szépen-lassan kibontakozni.

olvass tovább

Trattoria Toscana Étterem – Az autentikus olasz élmény Budapest szívében

  • 2025. március 17.

Budapest belvárosában található egy hely, ahol az olasz gasztronómia szerelmesei úgy érezhetik magukat, mintha egy toszkán kisvárosban vacsoráznának. A Trattoria Toscana Étterem nem csupán egy olasz Trattoria hanem egy valódi kulináris utazás, ahol a tradíció, a prémium minőségű alapanyagok és az autentikus olasz ízek találkoznak. Ha egy hamisítatlan mediterrán gasztronómiai élményre vágysz, akkor itt a helyed!

olvass tovább

10 kulcsszó, amit ismerned kell a japán konyhaművészetről

  • 2025. március 12.

A japán gasztronómia világszerte elismert precizitásáról, kifinomultságáról és az összetevők iránti mélységes tiszteletről. A hazánkban immár 15 éve jelenlévő NOBU-birodalom helyi képviselője, a NOBU Budapest most betekintést nyújt a japán konyhaművészet 10 legfontosabb fogalmába Schreiner Gábor, a NOBU executive chef-jének segítségével, amelyeknek köszönhetően jobban érthetjük és élvezhetjük ezt a fajta kulináris világot!

olvass tovább