STYLELIFE


Te melyik típusú pakoló vagy, ha utazásról van szó?

Te sem tudod mit vigyél egy hosszabb nyaralásra? Felkészülsz minden időjárásra? Leforgatsz magad előtt több forgatókönyvet, amik megtörténhetnek az út alatt és biztos akarsz benne lenni, hogy minden nálad van a helyzet megoldására? Vagy a lazább típusba tartozol és úgy vagy vele, hogy amire szükséged lenne, beszerzed a helyszínen?

olvass tovább

Fedezd fel az Adriai-tenger csodáit - Lenyűgöző nemzeti parkok a vízen

  • 2024. július 22.

Ha a nyaralást Horvátországba tervezzük, mindenképp érdemes felfedezni az Adriai-tengeren található természeti kincseket. Az Adria mentén található a nemzeti parkok és natúrparkok varázslatos szépségükkel és biológiai sokszínűségükkel nem csak a pihenni vágyók számára kínálnak különleges élményeket, hanem azok számára is, akik a természetet szeretnék jobban megismerni. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a Brijuni, Kornati, Lastovo, Mljet, Telašćica és Vis természeti parkokat.

olvass tovább

Finom smoothie receptek

Ilyenkor nyáron érdemes kihasználni, hogy rengeteg zöldség és gyümölcs is elérhető a piacokon. Kiváló alkalom arra, hogy a mindennapi táplálkozásunkba belevigyük a smoothiekat is. Gyors, tápláló, nagyon finom és igazi energiabomba! Hoztunk néhány receptet!

olvass tovább

A csók világnapja - Mik az előnyei a csókolózásnak?

  • 2024. július 07.

Június 6-án ünnepelték a csók világnapját. A csók az ajkak érintése. Talán nem is gondolnád, de külön tudományág foglalkozik a csókokkal, ezt nevezik filematológiának. A csókolózás feltehetőleg tanult viselkedés, több emlősállatnál is előfordul. Az embereknél nem minden kultúrában van jelen azonban. Az eszkimó és maori kultúrákban például az orrokat dörzsölik össze helyette. Érdekes, nem? Lássuk, milyen előnyök származnak a csókolózásból kultúránkban.

olvass tovább

Varázsolj jeges teát minden pohárba Megérkezett az új ICE TEA Raspberry italkocka valódi fekete teával

  • 2024. július 04.

A nyár kedvenc itala kétségkívül a jegestea, amelyet a Waterdropnak köszönhetően immár bármikor a kulacsodba vagy a poharadba varázsolhatsz. Az ICE TEA Microdrinkek kóstolásakor a jól ismert ízélményre számíthatsz természetes alapanyagokból, valódi teából és gyümölcsökből, hozzáadott cukor és mesterséges ízfokozók nélkül. Az új málnaízvilág mellett a waterdrop® ICE TEA Microdrinkek klasszikus citromos, őszibarackos és fanyarabb, áfonyás változatokban is elérhetők.

olvass tovább