BODY & SPORT


NÉMETORSZÁG A VILÁGBAJNOK!

  • 2014. július 14.

A legjobb válogatott nyerte a 2014-es világbajnokságot, Németország megdicsőült, és 1990 után negyedszer hódította el a világbajnoki trófeát. A mérkőzés egyetlen gólját a csereként beállt Mario Götze szerezte.

olvass tovább

Messiék legyőzték Robbenéket

  • 2014. július 10.

Egy lagymatag, unalomba forduló mérkőzésen 120 percnyi gól nélküli döntetlen után, Argentína tizenegyesekkel jutott a döntőbe, a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

olvass tovább

Drámai Holland továbbjutás

  • 2014. július 06.

Hollandia tizenegyes párbajban tudta legyőzni a mérkőzést szinte végig védekező és kontrákra építő Costa Rica-t. Hollandia ellenfele Argentína lesz az elődöntőben.

olvass tovább

Brilliáns mérkőzésen győzött Belgium

  • 2014. július 02.

A brazíliai labdarúgó-világbajnokság eddigi legizgalmasabb és legszínvonalasabb mérkőzésén Belgium csapata 2-1-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát. Tim Howard az amerikai kapuban egyszerűen bámulatos teljesítményt nyújtott, de kétszer így is betaláltak a belgák. Akik ezzel bejutottak a negyeddöntőbe, ahol Argentínával találkoznak.

olvass tovább

Svájc nem adta könnyen a bőrét

  • 2014. július 01.

A brazíliai labdarúgó-világbajnokságon a hosszabbítás utolsó percében sikerült csak győznie az argentin válogatottnak Svájc ellen. Messiék így bejutott a negyeddöntőbe.

olvass tovább