MOBILITY / High tech


Télen se mondj le a sportolás öröméről!

  • 2015. január 26.

Ha egész évben keményen sportoltál, hogy formába hozd magad, a hideg időjárás sem veheti el a kedved. A téli edzésnek csupán annyi a titka, hogy ha továbbra is a szabadban szeretnél futni, akkor alaposabb bemelegítésére van szükség, jobban fel kell öltözni, ha pedig inkább edzőterem párti vagy, akkor még könnyebb dolgod van, csupán meg kell őrizned motiváltságodat. Azonban mindkét esetben jól jön, ha valaki kirángat az ágyból, végigkíséri az edzésedet, és megpaskolja a hátadat, ha végeztetek. Ha közel s távol sincs senki, aki ezt megtenné, akkor a Samsung legújabb Gear S okosóráját neked találták ki. Az előre telepített Nike+ alkalmazás minden fontos információt rögzít az edzésedről, a beépített zenelejátszóval kedvenc dalaiddal motiválhatod magad, futás közben pedig egy „hangos edző” tájékoztat egyebek mellett a megtett távolságról, a tempódról és a futás idejéről is.

olvass tovább

Milyen snowboardot vegyünk ?

  • 2015. január 16.

Nehéz eldönteni, hogy milyen felszerelést vegyünk, mivel több irányzat is van, ezért nagyon sok deszka, kötés és cipő közül lehet választani. Fontos hogy ezek jó egységet képezzenek.Lássuk a lehetőségeket.

olvass tovább

Így tévézünk mi

  • 2014. november 25.

Egy hosszú, fárasztó nap után szinte megkönnyebbülés hazatérni, csak feltenni a lábunkat a kanapéra, kikapcsolni a telefonunkat, és belemerülni kedvenc TV sorozatunkba. A Samsung tévénézési szokásokról készült felmérése is rámutatott arra, hogy ezzel korántsem vagyunk egyedül, ugyanis az emberek életében igencsak fontos szerepet tölt be a televíziózás. Egyfajta menekülés ez a napi rutin elől, amelynek megvannak az árnyoldalai is, hiszen minden második ember érzelmileg is kötődik a kedvenc sorozatához, és amikor a főhős elbukik, sokszor nehezen élik meg a képernyő előtt.

olvass tovább

A múzsa szolgálatában

  • 2014. november 18.

A Samsung Galaxy Note 4 a megújult S Tollal a kreativitás szabadon szárnyalhat. A kreativitás titokzatosan és nem egyszer kiszámíthatatlanul működik. Az inspirációk és a jó ötletek gyakran látszólag a semmiből születnek, miközben a legnagyobb szükség esetén elrejtőznek előlünk.

olvass tovább

Miért a farkas?

  • 2014. szeptember 22.

Lupus, mint farkas szóból jön a mindenki által imádott, másolt minta világítási rendszer a Lupine. Miért pont a Lupine lámpák? Számos kínai másolata létezik ma már töredék áron. Sőt egyes amerikainak mondott de kínában gyártott márkák is másolják a Lupine rendszerét.

olvass tovább

Egy évig építettem: Scania - Gottwald autódaru

  • 2014. augusztus 22.

Az egyik legkomolyabb és legtovább tartó (kb egy évig építettem) kamionomat szeretném bemutatni az olvasóknak. Ez a makettem se úgy készült, hogy megláttam, és azt mondtam, hogy ezt meg kell építeni, hanem folyamatosan érlelődött bennem az ötlet, a gondolat.

olvass tovább