Kulcsszó keresés /


Kedves Férfiak, így lehet lenyűgözni egy Nőt!

  • 2020. november 04.

Az ellenkező nemet sosem egyszerű lenyűgözni, sőt függetlenül a másik fél identitásától, alapvetően nehéz megfejteni, hogy mi járhat egy másik ember fejében. Vannak azonban olyan dolgok, amik nagy valószínűséggel a legtöbb embernek, sőt kifejezetten a legtöbb nőnek jól esnek, így összegyűjtöttünk kilenc olyan dolgot, amivel egy férfi jó eséllyel le tudja nyűgözni a nőket.

olvass tovább

8 jele annak, hogy jók vagytok együtt az ágyban

  • 2017. december 07.

Hazugság lenne azt mondani, hogy a jó szex nem határozza meg igen nagy mértékben egy kapcsolat működését. Viszonylag hamar kiderül, hogy a kiszemelteddel mennyire tudtok összehangoltan működni az ágyban, ennek pedig az alábbi tényezők lehetnek a (nagyon is biztató) jelei.

olvass tovább

Bakancslistánk új szereplői: Alternatív úti célok

  • 2017. január 14.

Vannak úti célok, amelyek legtöbbünk bakancslistáján szerepelnek: romantikázni Párizsban, bebarangolni a Grand Canyont, safarira menni Afrikában, stb. Ezeket a helyeket, élményeket okkal magasztalja mindenki, mi azonban olyan testreszabott alternatívákat gyűjtöttünk most össze, amelyek nem feltétlen bukkannak fel az utazási irodák prospektusaiban.

olvass tovább

9 tipp a boldog párkapcsolatért

  • 2016. október 07.

Ahány ember, annyiféle párkapcsolat létezik. Így nehéz megmondani a boldog szerelem pontos receptjét, és talán nem is létezik. Az viszont biztos, hogy a kölcsönös szeretet, tisztelet és hűség stabil alapot nyújthat. De ez sem mindig könnyű. Ahhoz, hogy a kapcsolat ne laposodjon el, és az érzelmek se lanyhuljanak, érdemes odafigyelni néhány mindennapos dologra – és főleg egymásra!

olvass tovább

A világ 10 legromantikusabb turisztikai látnivalója

  • 2016. szeptember 12.

Nem titok, hogy vannak olyan országok, amelyek szinte a turistákból élnek. És nem titok az sem, hogy mindannyian szeretünk utazni, és elképesztő, retinánkba égő helyszíneken barangolni. Egy útikönyv nemrég összeállította azt a toplistát, amely a világ 10 legromantikusabb turisztikai helyszínét tartalmazza. Szeretnéd meglepni szerelmed egy utazással? Tessék, itt egy tökéletes súgó!

olvass tovább

Szeretlek, de nem lehetek melletted

Egy férfi és egy nő megismerkedése, és egy kapcsolat felé indulása, mindig a legszebb és legizgalmasabb időszak. Finoman puhatolózunk, hogy milyen a másik, mire vágyik és mi az, amiért pont minket választ. Romantika és szenvedély, ez mozgat mindenkit, pont annyira, mint a filmekben.

olvass tovább

Én és Mr. Grey

A találkozásunkban egy csepp romantika sincs. Én gátlástalanra ittam magam, ő pedig a pultot támasztva, józan undorral méregeti a tombolva vedelő vendégeket maga körül. Az utolsó utáni italomat kikérve, nekimegyek, leöntöm, és hátra sem pillantva továbbvágtatok a tömegbe, mert nekem ma éjjel táncolnom kell. Elfelejteni, kitáncolni magamból, hogy magányos, ugyanakkor szerelmes vagyok. Szerelmes magába a szerelembe, ami évek óta nem talál rám.

olvass tovább