Kulcsszó keresés /


Az új Porsche 911

  • 2010. május 17.

Nagyobb teljesítmény, kisebb tömeg. Így lehet összefoglalni a Porsche minden idők legerősebb autóját, a 911 GT21 RS-t. Teljesítménye így 90 lóerővel nagyobb mint elődjéé, súlya viszont hetven kilóval kevesebb. 3,5 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t, 330 km/h a végsebessége.

olvass tovább

Apróságok a Porsche-tól

  • 2010. január 13.

A Porsche-t 1931-ben alapították, mely az elmúlt 79 év alatt természetesen igen sok változáson ment keresztül. Ma már nem csak az autógyártással foglalkoznak, hanem egyéb kiegészítőkkel, amelyeket, most be is mutatunk nektek (persze korábban sem csak autókkal foglalkozott Ferdinand Porsche lásd itt).

olvass tovább

Porsche Design és az Adidas új őszi/téli kollekciója

  • 2009. szeptember 03.

Élvezd csak ki a nyári hónapokat, mert nem sok van hátra és jön a borús ősz, és a (reméljük) havas tél. Persze a legnagyobb gyártók a legnagyobb titokban már a 2010 ősz/télre készülnek, de azért egyre több az anyag az idei őszi/téli kollekciókról. Így van ez a Porsche Design és az Adidas-nál is.

olvass tovább

Itt az új Jaguar XJ?

  • 2009. július 09.

A kiszivárgott (kiszivárogtatott) hivatalos (nem hivatalos...?) képek szerint az új Jaguar XJ már inkább limuzin mint szedán, ezzel is az új trendbe (Porsche Panamera, vagy az érkező Aston Martin Rapid) illeszkedve. 

olvass tovább

Porsche Design

  • 2009. július 01.

A Porsche Design jó ideje látja el a gyárat és a Porsche rajongókat mindenféle kiegészítővel, ruhákkal, utazóbőröndökkel, kávéfőzőkkel, telefonokkal, egyszóval mindenféle csecsebecsével, de hasznos kütyüvel.

olvass tovább

2010 Porsche Panamera

  • 2009. február 16.

A hamarosan gyártósorra kerülő Panamera-tól a Porsche hasonló sikereket vár, mint a Cayenne-től. A november óta nyilvános külső mellett, most végre láthatjuk, milyen is lesz a belső kialakítása is. Ezeket a képeket látva, nem is csodálkozhatunk azon, hogy a Porsche miért kapaszkodik ennyire ebbe a kocsiba.

olvass tovább

Gemballa Porsche Cayenne GTS „Tornado”

  • 2009. január 30.

A Porsche specialista Gemballa cég bejelentette egy 50 darabos Cayenne GTS Tornádó piacra dobását, mely a német SUV márkát egy kilométerevő kolosszussá változtatja. Válság idején. Időzíteni tudni kell.

olvass tovább

A Porsche bemutatja a négyajtós Panamera-t

  • 2008. december 15.

A képen látható a legfrissebb hivatalos anyag a Porsche cég régóta várt és vitatott Panamera-járól, mely a márka első négyajtós autója (a Cayanne SUV-t leszámítva). A négy ajtós városi túraautó (GT)-ként jellemzett autó inkább tűnik egy sport autónak, mint coupe-nak vagy sedan-nak.

olvass tovább

Porsche Cayenne S Transsyberia

  • 2008. október 08.

A Porsche Cayenne S Transsyberia a Cayanne S széria speciális változata, melyet a Porsche idei transszibériai rali győzelmének tiszteletére alkottak. A Transszibériai rali egy minden évben megrendezett verseny, melynek hossza 6,600 kilométer, Moszkvától a Mongóliai Ulánbátorig.

olvass tovább