Kulcsszó keresés /


Új futófelülettel és keverékkel érkezik a Continental WinterContact TS 870

  • 2020. március 15.

Az új WinterConatct TS 870-hez a Continental mérnökei új futófelület-kialakítással és keverékkel álltak elő. A többszörös díjnyertes előd bevezetése óta eltelt, folyamatos fejlesztéssel töltött idő egy még jobb gumiabroncs kifejlesztését eredményezte. A végeredmény egy olyan abroncs lett, amely közvetlen összehasonlítás után jégen 5%-kal rövidebb féktávolságot, hóban pedig 5%-kal jobb kezelhetőséget nyújt.

olvass tovább

Luxushotelek új szolgáltatása a horkolás-ellenes szoba

  • 2011. augusztus 05.

Brit tudósok szerint egyesek akár egy-öt órát is ébren tölthetnek éjszakánként partnerük horkolása miatt, így életük végéig több évnyi alvásidőt is veszíthetnek. Mivel a luxushotelek vezetői eddig nem gondoltak azokra a vendégekre, akik partnerük horkolása miatt képtelenek elaludni, ezért InterContinental tulajdonában álló Crowne Plaza most kísérleti jelleggel olyan horkolós szobákat alakított ki, melyek elvileg elviselhetőbbé teszik a zajokat.

olvass tovább

Bentley Continental Supersports

  • 2009. március 10.

A Bentley Continental sorozatának legújabb darabja a Continental Supersports, mely a sportautók teljesítményét hozta a terméksorozatba. A Bentley Continental Supersports nem követte a Bentley Continentálra jellemző tradicionális luxusbelsőt, inkább a sportos belsőtere van.

olvass tovább