Kulcsszó keresés /


Egyedi Herczeg Zoli PUMA cipő

  • 2011. április 18.

Herczeg Zoli a PUMA Creative Factory és Fogt Linda stylist közreműködésével egy tűzpiros cipőt tervezett, amely egy korábbi, saját tervezésű csizmájának a reprodukciója. Igazi piros mániás divattervezőről van szó, aki ebben a színben a tüzet, a lendületet és az életenergiát látja. Saját bevallása szerint oroszlán az aszcendense, ami tűzjegy, innen eredhet a piros szín imádata.

olvass tovább

JWLRYMACHINE

  • 2011. február 22.

Ez a csodálatos óra csak másodsorban időmérő. Első olvasatban ugyanis számunkra inkább egy fényűző csoda, egy beszélő óra a svájci MB&F gyártó és a legendás, immár 153 éves ékszermárka közös terméke. Mi tagadás, ezek a "baglyok" rá is szolgálnak a csodálatra. Mesteri kidolgozás, pontosság, harmónia, hivalkodásmentes luxus. A ékszeróra 18 karátos fehéraranyból, ametisztből, gyémántból, lila és kék zafírból, vagy 18 karátos piros aranyból, rózsaszín turmalinból, rózsakvarcból, rózsaszín gyémántból és zafírból készül.

olvass tovább

Elkelt Warhol önarcképe

  • 2011. február 17.

Bőven költségvetési tételként is szerepelhetett volna Andy Warhol egyik önarcképe, melyet nem egészen 3,4 milliárd forintért sikerült eladni egy londoni árverésen. Ez a becsült eredeti ár kétszereséért: 10,8 millió font. A piros-fehér vászonkép - amelyen a művész töprengve szájához emeli a kezét - 1967-ben készült.

olvass tovább

Paradicsom. Mire jó?

  • 2010. április 06.

Ha valamit köszönhetünk Kolumbusznak Amerika felfedezése kapcsán, akkor az a paradicsom. Ez az univerzális zöldség lassan 500 éve pirosítja, színesíti meg életünket, a 16. századtól kezd elterjedni Európában, és lesz azóta is az egyik legnépszerűbb kapásnövény.

olvass tovább

Valami vörös

  • 2010. március 25.

Brit tudósok szerint (muhaha) - a jobb agyféltekénk által „érzékelt” - színek befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, egészségi állapotunkat, hőérzetünket, pénztárcánkat, havi ciklusunkat... nézzük hát, miért is gondolom azt mai játékosunkról, hogy: red light means, go!

olvass tovább

Harry Winston Opus 9

  • 2009. május 28.

A Harry Winston Opus kollekció mindig extravagáns órákat tartalmaz és minden bizonnyal az Opus 9 sem tér el ettől. Az Opus 9 egy egyedülálló óraszerkezetet rejt, mely egy bagettalakú gyémántokból álló karkötőhöz rögzítettek, mely az időt a piros gyémántokat mutatóként használva jelzi ki.

olvass tovább