Kulcsszó keresés /


Mozi: világpremieren mutatták be Jankovics Marcell filmjét

  • 2011. november 30.

Sikert aratott Jankovics Marcell Az ember tragédiája című egészestés rajzfilmjének világpremierje, amelyet az Anilogue animációs filmfesztivál keretében tartottak az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A több mint húsz évig készült produkció rendezője elmondta: most már csak azt szeretné elérni, hogy ne csak számítógépen, hanem filmszalagon is elkészüljön a munka.

olvass tovább

Mozi: Minden, mit szerettem

  • 2011. november 22.

Minden, mit szerettem címmel vetítik a mozik a Janek Borcuck filmjét. Akik már látták valahol, azok nagyon dicsérik. A hivatalos bemutatóra 2011. november 24-én kerül sor országszerte a mozikban.

olvass tovább

Mozikban: Made in Hollywood

  • 2011. november 02.

A család összehozó erejét, az emberek közti szeretet fontosságát mutatja be a Somewhere, melyben egy kicsapongó hollywood-i színész ébred rá lánya iránti szeretetére. Sofia Coppola filmje az értékrendek visszaállításáról egy prózai szépségű alkotásban.

olvass tovább

Mozikban egy különleges történet: Egy nap

  • 2011. október 18.

Hozzánk is megérkezett David Nicholl sikerregényének adaptációja: egy különleges kapcsolatot mutat be, az Egy nap címet viselő film, amelyben húsz éven keresztül követheted Anne Hathaway és Jim Sturgess kapcsolatának alakulását.

olvass tovább

Tarolnak a cowboy-ok a mozikban

  • 2011. augusztus 02.

Az USA mozipénztárainál ritkán látott küzdelem bontakozott ki a legtöbb pénzt hozó film versenyén, hiszen a Cowboyok és űrlények, valamint a Hupikék Törpikék ráadásul a premierhétvégét szinte dollárra azonos jegybevétellel zárta.

olvass tovább

Nálunk mutatják be legkésőbb a Harry Potter

  • 2011. június 10.

Miután az utóbbi hónapokban a Sony Pictures, a 20th Century Fox és a Warner Bros. Pictures filmjeinek első kalózkópiái mind Magyarországról kerültek fel az internetre, ezért a Warner úgy döntött, késlelteti a magyar bemutatókat, és ezentúl csak a világpremier után nézhetjük majd meg a legnépszerűbb filmeket.

olvass tovább