Kulcsszó keresés /


Battlefield 3.: kérj szabadságot!

  • 2011. március 02.

A főnöködtől. Idén ugyanis megérkezik a Battlefield 3. A pontos megjelenési dátumot még nem lehet tudni, de várhatóan az utolsó negyedévben fog megérkezni. A napokban lett publikus az első gameplay videó.

olvass tovább

Karl Lagerfeld kapja a Fashion Visionary Award-t

  • 2010. szeptember 02.

Van egy régi-régi vicc New York-ban Karl Lagerfeld kapcsán. „Terjed egy pletyka a városban, Karl Lagerfeld kivett egy nap szabadságot. Ámbár bizonyítani senki nem tudja”. Ez a vicc meglepően jól példázza Karl Lagerfeld személyiségét, munkabírását, motivációját.

olvass tovább

A divat forradalma: a 60-70-es évek

  • 2010. szeptember 01.

Alapvető változásokon ment keresztül a világ társadalma a 60-as és 70-es években. A megszokások felbomlottak, a gondolkodás liberalizálódni kezdett. Új művészek jelentek meg, lázadni valami ellen meg szinte kötelező volt. A nemek közötti határok elmosódásának talán első, leginkább kézzel fogható jelei ezekben az időkben jelentkeztek, gondoljunk csak David Bowie-ra. S mint a társadalmi történések lecsapódási felülete, a divat sem hagyhatta kommentár nélkül a bekövetkező életmódbeli újdonságokat. A konfekcióruházat, mint a tömegdivat manifesztuma bőszen gyártani kezdte az újfajta szabadság termékeit.

olvass tovább

Oscar 2010. Férfi főszereplők

  • 2010. március 02.

A részeges country énekes? Az szabadságharcos államelnök? Az elmagányosodó kirúgóember? A tűzszerész vagy talán meleg angol professzor? Ki lesz az idei Oscar díj átadójának férfi győztese?

olvass tovább

A farmer születése

  • 2009. január 22.

A jeans, más néven a farmer a szabadság szimbóluma. Soha ruhadarab nem késztetett gondolkodásra annyi szociológust, történészt, filozófust és divatszakembert, mint századunk kék csodája, a blue jeans.

olvass tovább

A szabadság útjai

  • 2009. január 07.

Következő kritikára érdemes film, Amerika egy kicsit rejtettebb, de annál valóságosabb problémájára hívja fel a figyelmet. Az unalomra. Persze nem a queens-i gettónegyedek lakóira vonatkozik, ők ritkán unatkoznak. A kertvárosok lakóira, akik ellaposodott életüket nem tudják, akarják, merik megváltoztatni.

olvass tovább

Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder

  • 2008. november 24.

Az új Gallardo-val a Lamborghini a gyár legjobb hagyományait követi, a lélegzetelállító erő, érzéki intenzitás, és a szabadság élvezetének maximális biztosításával. Az erő a szépség, és a kényelem csodája az új Gallardo.

olvass tovább