Kulcsszó keresés /


Milyen, amikor egyszerre dobban, pörög, izzik…

  • 2011. december 06.

Peet Project lemezbemutató. Képtelenség fokozni, talán ez járhat először fejünkben, amikor belépünk a klubba. A vendégek listája és a kivetítő azonban valamit már sejtet. Olyan ajándékot, amely nem csupán egyszeri, hanem megismételhetetlen is egyben.

olvass tovább

Smooth Jazz Ünnep a javából

  • 2011. november 17.

Grover Washington Jr. emlékzenekar a Gödörben 2011. 11. 11.-én. Persze ez így túl egyszerű…Itt, néhány mondatban szinte lehetetlen visszaadni azt a vidám, könnyed, csuklóból eljátszott, mégis fantasztikus muzsikát, amelyet a csapat évről-évre megrendezendő nagykoncertjein nyújt.

olvass tovább

Mit jelent a gitár a világnak?

  • 2011. november 15.

Alaitner András Awakening című lemezének bemutatója szerdán a Symbolban Egy halk szavú gitáros, akiben ott rejlik a gitár minden egyes rezdülése, illetve lelkének hathúros vetülete.

olvass tovább

Smooth Jazz Ünnep Gödörben november 11-én

  • 2011. november 08.

A Grover Washington Junior emlékzenekar nem csupán a nagyszerű szaxofonosnak állít emléket, hanem azt a küldetéstudatot fogalmazta meg önmagának, hogy igenis visszaviszi az igényes zenét a széles közönséghez, és a nagyszerű muzsikával tovább meri tágítani az egyébként folyamatosan csupán könnyűnek mondott, ám inkább sekélyesnek nevezhető dolgokkal támadott hallójáratokat. Lássuk hogyan és mire készülnek a roppant energikus fiatal szaxofonos Albert Zoltán vezetésével.

olvass tovább