Kulcsszó keresés /


Szappan szívvel, lélekkel

  • 2015. július 02.

Egyre többen gondolkodnak környezet- és egészségtudatosan, egyre több ember ismeri fel, hogy korántsem mindegy mit ad az asztalra, mit tölt a poharakba, mit ken a saját és gyerekei bőrére. Reneszánszukat élik a natúrkozmetikumok, a hidegen sajtolt növényi olajokból készített természetes szappanok. Hogyan lehet profin szappant önteni? Miért éri meg magas minőségű, teljes értékű alapanyagokkal dolgozni? Miért dukál a szappanba is a 100%-ig természetes hígítatlan, hamisítatlan illóolaj a silány illatolaj helyett? A Napvirág manufaktúrát –mely minőségi natúr dermokozmetikumok gyártásával foglalkozik - vezető testvérpárral, Kolonics Ildikóval és Mariannal beszélgettem.

olvass tovább

Divatdiktátorok valós nevei

  • 2015. június 26.

A név személyiségünk fontos eleme. Így egy jól csengő művésznév ugyanúgy meghatározza egy sztár egyediségét, mint élete munkássága vagy éppen a frizurája. Minél egyedibb, minél könnyebben megjegyezhető, annál jobb. Egy divatdiktátornál persze még az is fontos, hogy stílusos és kifejező legyen. Ám nem mindegyik híresség született olyan hangzatos nevekkel, mint Coco Chanel vagy éppen Coco Rocha – még ők maguk sem! Hát lássuk, valójában kik bújnak meg a leghíresebb művésznevek alatt!

olvass tovább

A 10+1 legjobb sláger nyaraláshoz

  • 2015. június 19.

Akármerre is visz az utad idén nyáron, egy biztos: a jó zene mindig fokozza a hangulatot! Most összegyűjtöttünk 10+1 nyári olyan nyári slágert, amely kifejezetten a nyaraláshoz, a vízparthoz és a fergeteges partizáshoz kapcsolódik. Akár a strand felé tartó kocsiúton, akár a parton hűsölsz, mindegyik ideális választás a kikapcsolódáshoz!

olvass tovább

Szakítás utáni élet

  • 2015. április 28.

A szakítás minden esetben ugyanazt a fájdalmasan patetikus szót jelenti: vége. Teljesen mindegy, hogy ki szakított, mert mindig erőteljes pszichés nyomással társul, és azt is kimondhatjuk, a szakítás szó valóban csak erős érzelmi kötelék esetén állja meg a helyét, és nyer valódi jelentőséget. Kapcsolatok lezárulhatnak minden „cécó”, szívfájdalmak és lelki sebek nélkül, netán fergeteges búcsúszexszel és háborítatlan lélekkel. Ez esetben, az elvarrt szálak nyugalmas, érzelemmentes, lélekállapotában nyugodtan továbbhaladhatunk utunkon. megöleljük egymást, ő jobbra, én balra. Az elkövetkező időszakban nem fogunk az út másik oldalára átsurranni titokban, ha volt kedvesünket netán megpillantani véljük.

olvass tovább

Kicsiny Járművek Kánaánja-Jászberényi makett verseny

  • 2014. június 30.

Úgy gondolom, méltán nevezhetem ezt a rendkívül hangulatos és családias versenyt a járművek Kánaánjának. Mint múltkori írásomban említettem Magyarországon több ízben rendeznek makett versenyeket. Mindegyik versenynek vannak kiemelt kategóriái. Ez a verseny a járművekről híres. Itt látható a legtöbb kisméretű jármű. Különböző méretarányokban és különböző kategóriákban.

olvass tovább

Szeretőnek lenni

  • 2014. április 15.

Mindegy, hogy régen történt-e, vagy mostanában. Amíg élsz, vissza tudod majd idézni, hogyan történt. A pillanatra is emlékszel, amikor megittad a keserédes, lassan ölő bájitalt, a pillanatra, amikor már nem tudtál és nem akartál nemet mondani, dehogyis akartál. Kortyoltad a mérget, sőt kértél belőle még egy pohárral, aztán még eggyel és abba sem bírtad hagyni. Menthetetlenül függő lettél, szeretővé váltál.

olvass tovább

A történelem leghíresebb jegygyűrűi

  • 2013. október 10.

Tipikusan megosztó téma a nők körében a jegygyűrű-kérdés. Mindegy milyen karikát viselek az ujjamon, csak szeressük egymást a férjemmel, vagy a szélsőséges, 50 gyűrűs kép van a Pinterest wedding boardomon, és negyedévente egyszer (mindig ha unatkozom), végigböngészem az egész internet összes ékszerészét. Mivel én iskolapéldája vagyok a második típusnak, próbálok a legkonstruktívabban kijönni a dologból, és készítettem egy listát a történelem leghíresebb gyűrűiről, amik közel sem a világ legdrágábbjai, hiszen képtelenség utánajárni minden milliárdos-feleség öklömnyi kövének, ellenben olyan hölgyek viselték, vagy viselik őket, akiknek a nevét mindenki ismeri szerte a világon.

olvass tovább

Kiestek az eddig 100%-os csapatok

  • 2013. szeptember 25.

A negyeddöntő mérkőzések mindegyike 3:1-re végződött. Érdekesség volt még, hogy az eddig hibátlan teljesítményt nyújtó német és francia ország is kiesett. Az elődöntők párosítása: Olaszország-Bulgária és Oroszország-Szerbia.

olvass tovább

Van, amikor mindenki hősnek látszik

  • 2013. szeptember 16.

- Nem tehetek róla - mondja a barátnőm -de olyan régóta egyedül voltam már, és annyira akartam, hogy végre ne legyek egyedül legalább az ünnepek alatt, hogy minden mindegy volt. Láttam, tudtam, hogy alkoholista, hogy nincs munkája, hogy szerencsétlen, de nem számított, vállaltam.

olvass tovább