Kulcsszó keresés /


Így nézne ki a Római-part 2100-ban?

  • 2013. november 22.

Fürdőzhető Dunát, árvízvédett lakóparkokat és nemzetközi jelentőségű evezősközpontot álmodott meg az az egyetemista csapat, amely a „Római Part 2100” néven kiírt pályázat győztese lett.

olvass tovább

Hoztuk a kötelező az észtek ellen

  • 2013. szeptember 10.

A világbajnoki selejtezősorozat D-csoportjának 8. fordulójában a magyar labdarúgó-válogatott 5–1-re legyőzte Észtországot. Mindeközben a török válogatott idegenben verte 2-0-ra a románokat, így "visszatettek" minket a csoport második helyére.

olvass tovább

Romantikus csipke Vs. hagyományos hálóruha

  • 2013. augusztus 30.

2013 őszén az Intimissimi bemutatja romantikus hangulatú női felsőruházat kollekcióját és a férfi easywear vonalulatot, mely valójában egyre inkább otthoni ruházatot jelent, amely viszont mindig is teret engedett olyan daraboknak, amelyeket hagyományos értelemben hálóruhának tekintünk.

olvass tovább

Megújított ígéretek mit sem érnek

  • 2013. augusztus 09.

Híresek és gazdagok. Természetesen az esküvőt is hatalmas ünnepként szeretnék megtartani, bármennyibe is kerüljön. S hogyan lehet romantikusan megünnepelni a házassági évfordulót? Újabb esküvővel, a legkülönbözőbb helyszíneken! Bizony, bizony, a sztárok újraházasodnak néha azzal a személlyel, akivel egyszer már létrehozták a frigyet, s azóta is boldogan élnek együtt, vagy nem. Mindenesetre a házasságuk idején jónak látták újra és újra megújították a fogadalmukat. Most pedig jöjjön hét sztár, hét különböző újraesküvője!

olvass tovább

A jó ügy érdekében

  • 2013. július 26.

Vannak olyan dolgok a világon, amelyek mellett anélkül rohanunk el, hogy egy pillanatra is feléjük fordítanánk a tekintetünket. Ilyen a Rett szindróma is, amelyről kis hazánkból - hála égnek - csak nagyon kevés esetről tudunk.

olvass tovább

Közel 3 milliárdért épít terminált a Mol

  • 2013. június 01.

A Mol tovább fejleszti romániai logisztikai hálózatát egy új üzemanyag-terminál építésével az ország déli részén, Giurgiu-ban, ahol ma adták át az építkezés első fázisában elkészült létesítményeket. Az üzemanyag-terminál zöldmezős beruházással valósul meg, mintegy 10 millió eurós befektetéssel, az építkezés második fázisának befejeztével teljes befogadóképessége 7000 köbméter lesz.

olvass tovább

Dobj egy spárgát!

  • 2013. május 27.

A spárga az ókor óta népszerű gyógynövény, illetve sok helyütt rendszeres táplálékforrás. Az egyiptomiak és a görögök számos baj megelőzőjeként tekintettek rá, a rómaiak pedig már rendszeresen fogyasztották.

olvass tovább

Páros huncutságok

  • 2013. május 24.

Talán elvinnéd este a nagy őt valahová, de a pénztárcád nem engedi? Esetleg nincs kedved kimozdulni, inkább otthon maradnál a változatosság kedvéért? Számos kreatív módja van annak, hogy egy vidám és romantikus estét tölts el azzal a valakivel az otthon melegében.

olvass tovább

A győri kézis lányok a BL döntőjében

  • 2013. április 11.

Nagy csatában vereséggel, de mégis örömkönnyek közepette hagyhatta el a pályát a GYŐRI AUDI ETO női kézilabdacsapat. Bár kikaptak 24-25- re, összesítésben egy góllal jobbnak bizonyultak a román Valcea ellenében, és így bejutottak a BL-döntőjébe.

olvass tovább