Kulcsszó keresés /


50 lány közül válogatott Puskás Peti

  • 2014. június 23.

Irigylésre méltó helyzetbe került Puskás Peti, ugyanis egy egész napig élvezhette a legszebb lányok társaságát. Az énekes azonban nemcsak a látványban gyönyörködött, de szigorúan pontozott is, ugyanis a Miss Balaton 2014 második válogatóján Iszak Esztivel és Dukai Reginával együtt zsűrizte a versenyzőket. Az ítészek mellett a lányok sorsát a rajongók is alakíthatják, hiszen két versenyző a Facebook szavazás alapján jut tovább.

olvass tovább

Jakabos Zsuzsa a legszebbeket zsűrizte

  • 2014. június 05.

Bár az igazi nyár még várat magára, Balatonfüred már most felbolydult, lezajlott ugyanis a Miss Balaton 2014 szépségverseny első castingja. Már kora reggel érkeztek a lányok, akik izgalommal várták, hogy a zsűri elé léphessenek, amelynek tagja volt Jakabos Zsuzsa is. A top 100 versenyző sorsa azonban nem csak az ítészeken múlik, ugyanis a közönség is továbbjuttathat két jelentkezőt a következő fordulóba. A résztvevőket a megmérettetés előtt négy korábbi királynő készítette fel és látta el tanácsokkal, de Horváth Éva, a verseny koordinátora is mindenben a lányok segítségére volt.

olvass tovább

Fekete Laci, az egyszemélyes Nagy Duett

  • 2014. február 26.

Elindult a Nagy Duett újabb szériája szerencsétlen celebekkel, és a melléjük rendelt, jobb sorsa érdemes profi énekesekkel. A műsor semmivel sem rosszabb, mint a manapság futó sztár haknik, sőt, a műfaji adottságokból kifolyólag lehetőséget is biztosít a tisztelt nagyérdeműnek egy bizsergető kárörvendésre.

olvass tovább

Atomtámadással felérő audiovizuális pusztítás

  • 2014. január 28.

Képtelen vagyok szavakba önteni hálámat a sorsnak, amely megadta, hogy Csóré Béla kortársa lehetek. Ez a fantasztikus szintetizátor virtuóz képes akár 4-5 különböző automatikus ritmus funkciót is előcsalogatni zeneszerszámából, és nem okoz néki gondot kitartóan három fejhangon meleg levegőt lehelni hálás közönsége irányába.

olvass tovább

Walker újra a Halálos Iramban

  • 2014. január 08.

Paul Walker halála után sokáig úgy tűnt, hogy nem lesz több rész a népszerű Fast and Furious sorozatból. De remrég hivatalosan is bejelentették, hogy bár nem idén, de jövőre már a mozikba kerül a hetedik rész. Sőt már azt is tudni, mi lesz Paul karakterének sorsa.

olvass tovább

Átvágás a nyeremény klíma

  • 2013. július 31.

Bűnözők élnek vissza a hőségben kitikkadt magyar internetezők figyelmetlenségével. Reklámlevelükben azt ígérik, légkondicionáló berendezéseket fognak kisorsolni, de valójában fizetős SMS szolgáltatásra iratkoztatják fel őket.

olvass tovább

Mit szólna Mick Jagger Liszt Ferenchez?

  • 2012. március 24.

Nem könnyű megválaszolni a kérdést, de talán érdemes eljátszani a gondolattal, hogy egész biztosan nem véletlenül alakítja úgy a sors a történelmet minden téren, persze csak ha hiszünk a sorsban, hogy a végén mindig meghökkentő eredményekre jutunk, ha szeretünk kicsit elrugaszkodni, és zenei korszakok között barangolni.

olvass tovább

Ambíció hiányában…

  • 2012. február 23.

Sokat beszélgetek különböző sorsú, élethelyzetű lányokkal, nőkkel és egyre többen ugyanarról a jelenségről panaszkodnak miszerint a mai férfiak meglehetősen ambíció híján vannak. Nem csoda, mondják, hogy a nők erőszakos “vadállatnak” látszanak a férfiak mellett, hisz a semmittevéshez képest minden világratörő tervnek tűnik.

olvass tovább