Kulcsszó keresés /


2010 férfi divatja

  • 2010. január 18.

Új év, új szokások, így történik ez a divat világában is. Nincs ez másként a férfidivat területén sem, bár itt mindig lassabban zajlanak, ha úgy tetszik finoman a változások.

olvass tovább

Apróságok a Porsche-tól

  • 2010. január 13.

A Porsche-t 1931-ben alapították, mely az elmúlt 79 év alatt természetesen igen sok változáson ment keresztül. Ma már nem csak az autógyártással foglalkoznak, hanem egyéb kiegészítőkkel, amelyeket, most be is mutatunk nektek (persze korábban sem csak autókkal foglalkozott Ferdinand Porsche lásd itt).

olvass tovább

Az első világháború tankjai

  • 2009. december 02.

Az első világháborúban több haditechnikai eszköz, illetve annak alkalmazása ment át forradalmi változáson, mint például a repülőgépek vagy a tengeralattjárók. A korszerű hadviselés egyik fegyvere, a harckocsi viszont ebben az időben alakult ki és jelent meg a harctereken.

olvass tovább

A Forma-1 története - a hetvenes évek

  • 2009. május 04.

A hetvenes évek hatalmas változást hoz a Forma-1 életében. Végleg eltűnnek a szivarformák, s a versenyautók az első illetve hátsó szárnyaikkal elkezdenek hasonlítani a mai Forma-1-es gépekre. A biztonság is egyre nagyobb szerepet kap, bár természetesen még hosszú ideig jön látogatóba a pályára a halál.

olvass tovább

Miss Sixty Energie története

  • 2009. április 30.

1984-ben, Pescanában 5 fiatal divattervező összefogott, és úgy döntött, hogy jelentős változást hoz létre a farmerdivatban. Az öt férfi teljesen különböző stílust képviselt, akadt köztük elvadult néger, elegáns stílusú, fiatalos tervező stb.

olvass tovább