A legromantikusabb nyári programok

  • 2015. április 22.

Itt a nyár, amikor végre úszkálhatunk a nap kellemes sugaraiban. Köztudott, hogy tavasszal és nyáron sokkal több párkapcsolat alakul ki, mint az év hidegebb évszakaiban. Ez nem is csoda, hiszen a szabadban sokkal több izgalmas programra nyílhat lehetőségük a pároknak, amelyek által feltöltődhetnek energiával, boldogsággal, no és persze szerelemmel.

olvass tovább

Gyógyító gondolatok

  • 2014. február 05.

Li Ching-Yuen több mint 250 évet élt. Tanítványaitól úgy búcsúzott el, hogy ő már minden feladatot befejezett, amire az életét kapta, most már készen áll arra, hogy hazatérjen.

olvass tovább

Nincs titok!

Az ember állandóan a világ nagy titkai után kutat. Folyton a boldogság forrását keresi, a jó házasság titkát, a trükköket, amelyekkel egyesek boldogságot képesek találni. Mert valamiért mindannyian úgy gondoljuk, hogy létezik titok, mert anélkül nem mehetnek csak úgy a dolgok, mert különben a mi életünk is könnyen, nehézségek nélkül, nagyszerűen és örömtelien működne…

olvass tovább

Nick Vujicic, avagy Budapesten járt a Boldogság

  • 2013. április 24.

Nick Vujicic a boldogság nagykövete. Jóképű férfi és édesapa, golfozik, focizik, szörfözik, teljes értékű életet él, mily meglepő ez akkor, ha valaki karok és lábak nélkül született. Milliók előtt beszélt már arról, hogyan lehet a padlóról felállni, és ezt a gyakorlatban is bebizonyította, a döbbent csendben figyelő közönségnek.

olvass tovább

Boldogsághormonok nyomában

  • 2012. november 06.

Esős november elébe nézünk, jó lesz előkészíteni a gumicsizmát és az esőkabátot. Ha a hangulatod is szürkébe öltözne, használd anti-rosszkedv tippjeinket!

olvass tovább

Elmélkedjünk!

  • 2012. március 10.

Úgy tűnik manapság szinte senki nem értékeli sokra a magánéleti boldogságot, az őszinte szerelmet és motivációnk sincs arra, hogy tegyünk a boldogságért, a párkapcsolatért. Kétségtelen, hogy sokkal kevesebb erőfeszítéssel és sikertelen próbálkozással hamarabb jut el bárki munkahelyi sikerekhez, mint a magánéletihez. Arról nem is beszélve, hogy az idők változtával, mindannyiunknak lehetősége lett arra, hogy megismerkedjen a másik fél fő területeivel, s míg mi nők gyorsan beletanultunk a karrierépítésbe, Ti férfiak rendesen lemaradtatok a párkapcsolat építés, az intimitás területének felfedezésében.

olvass tovább

Hiába, de a pénz tényleg nem boldogít!

  • 2011. október 20.

Egy új tanulmány szerint azoknak a pároknak, akik hajszolják a pénzt, és egyre többet hoznak haza nincs okuk örülni, mert az anyagi javak egy idő után sötét árnyként vetülnek a kapcsolatukra. A pénz körüli megszállottság ugyanis a boldogságot és a stabilitást sodorja veszélybe.

olvass tovább