Kulcsszó keresés /


Mosaique - a tökéletes elegancia jachtja

  • 2011. július 05.

A Mosaique egy mesés fúziója a kreativitásnak, a stílusnak és az átgondolt design-nak. Az intimitás és a kényelem párosul a tágas terekkel, a luxus enteriőrrel, ezt mind pedig szinte keretbe foglalja a jacht nyugodt, harmonikus, már-már konzervatív megjelenése.

olvass tovább

Budapesten járt az új Q3-as

  • 2011. június 27.

Az új Audi Q3 egy prémium SUV kompakt formában, mely idén ősszel érkezik a magyar piacra. Az Audi jóvoltából két héttel a nemzetközi bemutató után már Magyarországon is látható volt néhány napig az új modell. A mai kor design elvárásaihoz illeszkedve az Audi Q3 egy 6x6 méteres kockában helyezkedik el, összesen 36 négyzetméteres területen. A kocka acélszerkezetből áll, melyet plexi borítások fednek. Ezekre tükör hatású fóliával borított elemek kerültek. A kocka egyik oldala belátható, így mindenki láthatta az Audi új modelljét, ha június 22. és 24. között ellátogatott a budai MOM Parkba.

olvass tovább

Allure NightClub

  • 2011. június 24.

Abu Dhabi legújabb szórakozóhelye az Allure Nightclub. Az Orbit Design Studio által tervezett klub kifejezi mindazon elvárásokat, melyeket az ember Abu Dhabi-hoz köt. Ezek pedig az elegancia, a dizájn és persze a luxus. Futurisztikus, előremutató, igazi 21. századi enteriőr, földön túli építészeti stílusjegyek...

olvass tovább

Leica: csúcstechnológia vintage formában

  • 2011. június 22.

A Leica 2009 őszén jelentette be az M9-es készüléket, mely a kompakt formát old school designnal és hatalmas méretű képszenzorral párosítja. A vállalat most 2011-ben bemutatta az M9 némileg továbbfejlesztett új kiadását: az M9-P típusjelzésű professzionális fényképezőgépet.

olvass tovább

Kitűnni vágyóknak kitűnő a fehér

  • 2011. május 10.

Egyszerre visszafogott és magamutogató, természetes és bevállalós, egyszerre sugall egyszerűséget és luxust is: ez a fehér szín. A nyári ruhatrendekbe menetrendszerűen visszatér, de idén egész évben bátran nyúlnak hozzá divattervezők, designerek és lakberendezők is – a fehér szín térhódítása jóval több, mint egyszerű divathóbort.

olvass tovább

Hot Design Mirrors

  • 2011. május 03.

Az Ágy,asztal,tévé ezúttal a nők által (is) birtokolt lakásokba kalandozik, legalábbis bennünk még él a sztereotípia (vagyis inkább elvárás), egy férfi legfeljebb a borotválkozás közben nézegeti magát. Itt viszont minden a tükörről szól, ami ugye nem hazudik, kivéve ha épp az a cél vele.

olvass tovább

Gombold újra! „Öltöztető baba” pályázat középiskolások számára

  • 2011. március 31.

A Design Terminál az országmárka alakításáért felelős Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felkérésére a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem szakmai támogatásával februárban hidette meg GOMBOLD ÚJRA! - Divat a magyar elnevezésű öltözéktervezési pályázatát, amelyhez kapcsolódóan most újabb tendert ír ki a középiskolás korosztály számára.

olvass tovább

Tengeri akna mint a lakberendezés eszköze

  • 2011. március 28.

Nem, nem tudjuk mi ebben a jó. Hogy ritka, és dizájnos az biztos, de hogy funkcionalitását tekintve lehetnek kétségeink, de elszánt fegyverimádók utolsó töltényig megvennének itt mindent, az ágytól a babakocsiig. Itt ugyanis minden tengeri aknákból (természetesen a beltartalmuk nélkül) készül. Nem mellesleg a többségük működik is.

olvass tovább