Kulcsszó keresés /


Jean Paul Gaultier : Kokorico, az új illat

  • 2012. január 29.

A Jean Paul Gaultier férfi a férfi többes száma, miután minden férfi más, és különböző. Vannak férfiak eltérő korúak, férfiasak és nőiesek, félig kamaszok, félig kedvesek, rosszfiúk vagy kifinomultak, de mindig erős személyiségek.

olvass tovább

Az arisztokrácia diszkrét illata

  • 2012. január 10.

Nemesség az üzleti világban – a termékeket díszítő aranykorona nem csupán légből kapott embléma. A nagynevű Sisley termékcsaládot Hubert és Isabelle d’Ornano indította útjára mintegy negyed századdal ezelőtt. Az évi 228 millió dolláros értékesítést bonyolító cég mára mintegy hatvan országban vált a francia csinibabák nagykövetévé.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - I. / Szombat

  • 2011. december 24.

A hétvégi regenerálódás számomra azt is jelenti, hogy találkozom a barátaimmal, szórakozni megyek. Ezeket a társasági eseményeket egy különleges parfümmel teszem még emlékezetesebbé. Pillanatnyilag ez a nálunk is kapható Diptyque egyik illatkompozíciója. Akár hányszor magamra fújom, olyan érzés kerít hatalmába, mintha elvesztem volna valahol Dél-Franciaországban egy csodás kertben, s álombeli virágok, fák szórnák rám könnyű sóhajukat… egy csepp luxus mindenkinek jár!

olvass tovább

Gucci kampány James Francóval

  • 2011. október 25.

A 127 óra sztárja nem először ihlette meg a Gucci divatházat. 2008-ban a Gucci by Gucci illat arca lett, majd a márka „Made-to- Measure” szolgáltatását népszerűsítette.

olvass tovább

Moschino Forever

  • 2011. június 20.

Az eau de toilette a klasszikus férfinak készült friss, zamatos, csábító jegyekkel, azért hogy eredeti és egyedi legyen.

olvass tovább

Stroke ellen kávé

  • 2011. március 17.

Néha a brit tudósoknál is "britebb" svéd kutatók kifejezetten a stroke kérdéskörre koncentráló szaklapjukban - meglepő és fantáziadús nevén: Stroke - közölték legújabb tanulmányukat: a kávét soha nem, vagy csak ritkán fogyasztó nőknek mérhetően nagyobb az esélye arra, hogy szélütést kapjanak, mint azoknak, akik akár négy-öt csészével is megisznak az illatos italból

olvass tovább

Ajándék ötlet Valentin napra.

  • 2011. február 07.

Az exkluzív Valentin napi ajándékcsomag tartalma egy üveg minőségi rosé, egy tartós, impregnált vermont rózsaszív, 3 db illatos, szív alakú Bomb fürdőgolyó, egy bájos cserepes virág és egy Chocome kézzel készített csokoládékülönlegesség. Lepje meg kedvesét ezzel a minden érzéket kényeztető, luxus ajándékcsomaggal!

olvass tovább