Kulcsszó keresés /


Vertu Constellation Quest Carbon Fiber Edition

  • 2011. június 18.

A Vertu piacra dobta Constellation Quest okostelefonjának különleges, szénszálas ötvözetből készült változatát. A Vertu Constellation Quest Carbon Fiber Edition hátlapja és hangszóró része szénszál, a készülék váza PVD-bevonatú recézett rozsdamentes acél, így garantált a hosszú élettartam. A telefon rozsdamentes acél és 18 karátos arany keretes változatban kapható.

olvass tovább

Könnyen hordozható, kisméretű Logitech HD webkamera Mac-hez és PC-hez

  • 2011. június 17.

A Logitech bemutatta a hordozható HD C615 webkamerát, amivel otthonról kimozdulva, akár egy szülinapi bulin vagy egy üzleti úton is könnyen lehet HD felvételeket készíteni vagy videótelefonálni. A PC és Mac gépekkel is használható webkamera gyorsan összecsukható, 360 fokban körbeforgatható, élesség-automatikája pedig segít, hogy nagyszerű HD felvételeket készíthessünk vele bárhol, bármikor.

olvass tovább

Chanel snowboard

  • 2011. január 09.

Tudjuk jól, hogy az árukapcsolásnak hatalmas divatja van. Így történik, hogy autó és motor gyártók telefont gyártanak. De hogy egy neves divatház sporteszközhöz adja a nevét, azt mi se gondoltuk volna. Én valahogy nem értem a dolgot, de biztos jó üzlet.

olvass tovább

Kesztyűben a mobil

  • 2011. január 07.

Már le se kell húzni a síkesztyűt ahhoz, hogy telefonálhassunk a sípályán vagy a liftben. Ki ne élte volna már át a következőt: száguldás a mínuszban, közben csörög a mobil, mi legyen, álljunk meg gyorsan veszélyeztetve saját testi épségünket, és akkor esetleg elérjük a telefonálót, persze míg kibontjuk magunkat a kesztyűből, a kütyüt pedig a síkabátból.

olvass tovább

Toshiba AC100

  • 2010. július 18.

Ha még mindig halogatod, hogy okostelefonra válts, ha sokat utaztatod a számítógéped, ha nyűgnek érzed, hogy néhány órát bírja csupán az akkumulátorod, ha arra vágysz, hogy minden beleférjen a táskádba – az új Toshiba AC100 netbookot neked találták ki.

olvass tovább

Hordozható Logitech hangszóró laptop és netbook gépekhez

  • 2010. március 04.

A laptop és netbook gépek amellett, hogy hordozhatók, manapság már elég nagy teljesítményűek hozzá, hogy zenét hallgathassunk, filmeket nézhessünk vagy videotelefonáljunk rajtuk.  De ahogy a számítógépek egyre kisebbek és kisebbek lettek, ez gyakran a hangminőség rovására történt.

olvass tovább

Első randi után ... a második előtt...

  • 2009. november 24.

Örök férfiúi kérdés Abraham Bell, akarom mondani Antonio Meucci találmánya, vagyis a telefon feltalálása óta: meddig várjon a nő, meddig járjuk ki a szőnyegpadlót, és meddig rágjuk tövig mindketten a körmünket az első randi után.

olvass tovább

Motorola Aura Diamond

  • 2009. október 28.

A harmincnégy gyémánttal díszített, kerek kijelzős, slides kialakítású limitált kiadású telefon a 90 gyémánttal "tuningolt" Diamondiqe kistestvére, de ne legyen senkinek tévképzete, az Aura Diamond sem lesz tucattermék...

olvass tovább

Giorgo Armani -  Samsung smartphone

  • 2009. október 10.

Az utóbbi évek "divatjának" megfelelően, az ipar különböző területein dolgozó cégek összefognak, és a hagyományos profiljuktól homlokegyenest különböző termékekkel lépnek a piacra. Különösen így van ez az okostelefonok frontján is...

olvass tovább

Vertu Ascent Ti Carbon Fiber kollekció

  • 2009. augusztus 04.

A Vertu Ascent Ti sorozatának legújabb tagja a Carbon Fiber kollekció, amelyhez négy telefon tartozik. Az első a Carbon Fiber Limited Edition, ami szénszálból készült borítást, akkumulátorfedőt és szénszálas zafír alátétet tartalmaz.

olvass tovább