Kulcsszó keresés /


Szakítás utáni élet

  • 2015. április 28.

A szakítás minden esetben ugyanazt a fájdalmasan patetikus szót jelenti: vége. Teljesen mindegy, hogy ki szakított, mert mindig erőteljes pszichés nyomással társul, és azt is kimondhatjuk, a szakítás szó valóban csak erős érzelmi kötelék esetén állja meg a helyét, és nyer valódi jelentőséget. Kapcsolatok lezárulhatnak minden „cécó”, szívfájdalmak és lelki sebek nélkül, netán fergeteges búcsúszexszel és háborítatlan lélekkel. Ez esetben, az elvarrt szálak nyugalmas, érzelemmentes, lélekállapotában nyugodtan továbbhaladhatunk utunkon. megöleljük egymást, ő jobbra, én balra. Az elkövetkező időszakban nem fogunk az út másik oldalára átsurranni titokban, ha volt kedvesünket netán megpillantani véljük.

olvass tovább

A kifürkészhetetlen budapesti éjszaka

  • 2015. március 23.

Borzasztó érzés, mikor tudatosul bennem, hogy noha a budapesti éjszaka megannyi meglepetéssel várt, egyedül kell innom. Nem tehetek róla, ivócimborám farkát felhívta a barátnője. Azt hazudom, hogy befejezem a söröm, aztán én is hazamegyek. Érzem, hogy lesz ebből még egy.

olvass tovább

Ha egy nő sírni kezd

  • 2015. március 04.

Bár a kutatások szerint a női könnynek semmiféle illata nincs, mégis nagyon úgy tűnik, hogy a férfiak megérzik azt. Így már egészen érthető, hogy miért tarthatjuk a legnagyobb női fegyvernek a könnyet. Benne lévő kémiai anyagok olyan "lekapcsoló” jeleket közvetítenek amelyek a férfi szexuális vágyát csökkentik.

olvass tovább

Az eltitkolt Woody Allen film

  • 2014. február 03.

Immáron több mint 20 éve annak, amikor 1993-ban attól volt hangos a média, hogy Woody Allen szexuálisan zaklatta örökbe fogadott lányát, Dylan Farrowt. A botrány Mia Farrow-val való viharos szakításukat kísérte. A legendás filmrendezőt végül a legfelsőbb bíróság ártatlannak nyilvánította, de gyermekeivel csak szigorú felügyelet mellett találkozhatott. Allen mindvégig tagadta bűnösségét az ártatlanság védelmére hivatkozva.

olvass tovább

Ezzel az 5 fegyverrel bármelyik nőt leveszed a lábáról

  • 2013. november 28.

A pároknak fontos, hogy képesek legyenek időről időre megújítani és feldobni szexuális életüket. Ehhez néha elég csupán az előjáték elnyújtása vagy új helyek felfedezése a lakásban, de a még örömtelibb szex érdekében érdemes az alábbi dolgokat is kipróbálni.

olvass tovább

A szexről gyerekeinknek

  • 2013. október 23.

Embert próbáló feladat gyermekeinknek a szexről beszámolni, azonban érdemes minden szülőnek megejteni az elkerülhetetlen beszélgetést, mielőtt a csemete téves információkat hinne, hallomás után igaznak.

olvass tovább

Tartozol egy szexszel!

  • 2013. augusztus 22.

„Senkinek nem tartozunk szexszel” címmel közölt cikket a HVG.hu, ahol is leírják, mennyire meg van döbbenve a világ a modernnek gondolt jóléti társadalmakban elharapózó erőszakos, szexuális események kapcsán. Nos, én nem vagyok még csak meg se lepődve!

olvass tovább

Mitől lesz még jobb a szex?

  • 2013. június 26.

Attól, ha megértjük a nemek közötti megannyi különbséget. Kezdve a motivációnál: a férfi örömet, hatalmat, élményt és behatolást akar, a nő pedig, szeretetet, figyelmet és a kapcsolat megerősítését reméli a szeretkezés által.

olvass tovább