Kulcsszó keresés /


Ismerd meg a klasszikus sneakerek múlhatatlan modelljeit

  • 2023. április 04.

Régóta rajongsz a városi divatért, vagy csak most kezded el viselni a streetwear darabokat? Bármi is legyen a válasz, a sneaker a szettjeid alapja. Bár a brandek minden szezonban új lépőkkel állnak elő, a klasszikus, oldschool modellek a legnépszerűbbek. Az alábbiakban az adidas, a Nike és a Reebok legidőtlenebb sneakereit mutatjuk be – ezek megvásárlása mindig telitalálat!

olvass tovább

Összecsaptak a magyar válogatott tagjai a művész válogatottal

  • 2017. augusztus 11.

Múlt hét óta kapható az adidas legújabb futballcipő kollekciója, amely az Ocean Storm nevet viseli, amit a termékek színösszeállítása is tükröz. A türkiz és sárga színekben pompázó NEMEZIZ, ACE és X modellek legújabb változatai már a múlt héten bekerültek a boltokba, azonban most egy rendhagyó bemutató keretében a magyar válogatott tagjai – Lovrencsics Gergő, Holman Dávid, Varga Roland – és a művész válogatott tagjai – Candyman, Fekete Balázs és a TNT frontembere, Inti – a nagyközönségnek is bemutatták az új focicipőket.

olvass tovább

Bemutatkozott a Magyar Olimpiai Csapat 2016. Rio Kollekciója

  • 2015. augusztus 06.

Napra pontosan egy év múlva kezdődik a Riói Olimpia, amelyre már a Magyar Olimpiai Csapat is lelkesen készül. Bár az időpont még távolinak tűnik, az előkészületek javában zajlanak minden téren, a hivatalos sportruházat fejlesztése pedig már be is fejeződött. A Magyar Olimpiai Csapat adidas kollekcióját a Várkert Bazárban mutatták be hazánk olimpikonjainak részvételével.

olvass tovább

Porsche Design és az Adidas új őszi/téli kollekciója

  • 2009. szeptember 03.

Élvezd csak ki a nyári hónapokat, mert nem sok van hátra és jön a borús ősz, és a (reméljük) havas tél. Persze a legnagyobb gyártók a legnagyobb titokban már a 2010 ősz/télre készülnek, de azért egyre több az anyag az idei őszi/téli kollekciókról. Így van ez a Porsche Design és az Adidas-nál is.

olvass tovább

Adidas Diamond Superstar

  • 2009. március 19.

Hatvanadik, azaz gyémánt évfordulóját ünnepli az Adidas, melynek tiszteletére a legnépszerűbb, Superstar márkanevet viselő cipőjére feltett néhány csillogó gyémántot. A Diamond Superstar finom bőrből készült és valódi gyémántokkal, valamint Swarovski kristályokkal díszített.

olvass tovább