Kulcsszó keresés /


Lenyűgöző dizájn és kifinomult elegancia

  • 2014. augusztus 15.

A Samsung bemutatta a Galaxy család legújabb okostelefonját, a Galaxy Alpha-t, amelynek legszembetűnőbb dizájn eleme a kompakt készüléket keretező fém szegély. Elegancia és praktikum találkozása: a Galaxy Alpha optimális kombinációja a stílusnak és a csúcstechnológiának.

olvass tovább

Vegyél egy Alpha Industries dzsekit és nyerj

  • 2010. december 09.

Játssz és nyerj az Alpha Industries-el! Most nem kell mást tenned, csak 30.000 forint értékben vásárolnod 2010 szeptember 1. és 2010 december 24. között egy Alpha Industries dzsekit, vagy más Alpha terméket az Alpha honlapján található "Hol kapható" rovatban található üzletek valamelyikében. Ezzel megnyerheted a Forma-1-es műrepülést Nádas Tamással!

olvass tovább

Megvan az Alpha pilótadzseki nyertese.

  • 2010. november 11.

Végre megvan az Alpha pilótadzseki győztese! A szerencsés fiatalember Porkoláb Csaba, aki Budapesten él és már korábban is nagy rajongója volt a márkának. Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen irányú ízlése a jövőben sem fog változni. Nyereményéhez szívből gratulálunk!

olvass tovább

Air Force Fashion

  • 2010. november 11.

„Top Gun-feeling” Gripen és MIG29-es vadászgépekkel. Alpha Industries ruháit többek között olyan világsztárok hordják, mint Robert De Niro, John Travolta, Sylvester Stallone vagy David Beckham, a hölgyek közül pedig Nicole Kidman és Cher.

olvass tovább

Alpha Industries pilótadzseki története

  • 2010. szeptember 09.

Valljuk be, melyikünk nem álmodozott az amerikai filmek csodálata közben azon, hogy ő bizony vadászpilóta lesz, magabiztos járással, Ray Ban napszemüveggel és azzal a bizonyos pilótakabáttal. Azzal a ruhadarabbal, mely túlzás nélkül állíthatjuk, ikonikus darabja a második világháború utáni férfidivatnak, mely csak olyan darabokkal említhető egy lapon, mint Humphrey Bogart ballonkabátja, vagy Sean Connery szmokingja. Az Alpha Industries története következik.

olvass tovább

Alpha Industrie 2010-es kollekció

  • 2010. szeptember 02.

Végre, már Magyarországon is elérhető a világ egyik legférfiasabb márkája, az Alpha Industrie. Az Alpha Industrie legújabb 2010-es kollekciója a jól megszokott minőséget jelent a márka rajongói számára. Férfias, erőteljes, igazi XXI. századi márka a légierő megszállottjaitól.

olvass tovább