Kulcsszó keresés /


Megérkezett a fűtőszálas kabát - Nem kell többé fagyoskodnunk

  • 2011. október 21.

Hamarosan beköszönt a tél, vele együtt pedig a kellemetlen mínuszok. Ilyenkor még egy vastag kabát alá is jól be kell öltöznünk, így gyakran három-négy réteget magunkon viselve lépünk ki a lakásból. Mostantól ennek vége: itt a „melegítő” kabát, mely speciális belső részének köszönhetően megtartja a hőt, valamint fűtőszálas testvére, amely egyetlen gombnyomásra felmelegíti viselőjét.

olvass tovább

Vancouver - a soknemzetiségű metropolis

  • 2010. február 04.

Az egykori faipari kisváros mára a világ egyik legérdekesebb metropolisává fejlődött. A jelzőt most érdemes szó szerint venni, hiszen egy világvárosról van szó, ahol majd egy tucat nemzetiség lakik a különböző kerületekben. Vancouver, Brit Columbia fővárosa, a 2010-es téli olimpia helyszínét mutatjuk be.

olvass tovább

A Columbiáról

  • 2008. szeptember 16.

A Columbia Sportswear Company 1938-ban alakult, és azóta a kis regionális kalapforgalmazásból a világ egyik legnagyobb felsőruházati márkájává, valamint az Egyesült Államok vezető síruházati gyártójává vált. Az elmúlt évtizedben a termékújítások és az egyedülálló marketing stratégia erős forgalomnövekedéshez vezetett, miközben a cég tovább haladt a funkcionális és divatos ruházat fejlesztésében.

olvass tovább