Kulcsszó keresés /


Ki a kicsit nem becsüli, vehet nagyobbat – Land Rover Defender 130 D300 AWD

Nem csak európai szemmel nézve hatalmas méretű a május végén bemutatott Land Rover Defender 130. Ezek után nem meglepetés, ha elárulom, hogy a valaha épített legnagyobb Land Rovert teszteltük az elmúlt napokban. A három ajtós 90, illetve az öt ajtós 110-es kivitel után a hosszított változat debütált nemrégiben, amelyben nem kevesebb, mint 8 utas is elfér (2+3+3 elosztásban) és még a hátsó sorban is azt lehet mondani, hogy kompromisszumok nélküli az utazás.

olvass tovább

Kihagyhatatlannak ígérkezik a Sziget

  • 2022. február 22.

Újabb szupersztárok mondtak igent a 2022-es Sziget meghívására, köztük a világ egyik legismertebb énekese, Justin Bieber, a nemzetközi EDM szcéna élbolyába tartozó Calvin Harris, a negyedik stúdióalbumával turnézó Tame Impala, a tavaly megjelenet új lemezével érkező Sam Fender, és a szintén friss zenéket hozó Anne-Marie. Augusztus 10-15 között végre visszatér a Sziget, ahova korábban már olyan nevek is bejelentkeztek, mint az Arctic Monkeys, Dua Lipa és a Kings Of Leon valamit a Bastille, Stromae vagy Lewis Capaldi.

olvass tovább

Wow faktor a maximumon – Land Rover Defender 110

Az új Defender személyében egy legenda újjászületését és ezzel párhuzamosan az újragondolását tapasztalhatjuk meg. A modern köntösbe csomagolt autó természetesen visszanyúlik a hagyományokhoz is, de a mai ember elvárásai talán több ponton követhetőek nyomon rajta, mint a klasszikus terepjárós gyökerek.

olvass tovább

Fender Stratocaster kávézó asztal

  • 2009. március 23.

A rock’n’roll egyik legnagyobb ikonja az egyszerű vonalvezetésű, tekintélyes elektronikus gitár, közismert nevén a Srat. Ennek tudatában két vállalkozó szellemű tervező, az Oregon állami Portlandból egy trendi bútorcsaládot alkotott, mely a Fender Stratoaster gitár és a cég majdnem ugyanolyan közismert erősítőit idézi. 

olvass tovább