Kulcsszó keresés /


A Lacoste Őrület

  • 2013. április 29.

A Lacoste 80. évfordulójának előestéjén, a születésnap alkalmából rendezett ünnepségeken, maga a márka tiszteleg René Lacoste és legismertebb alkotása, a póló előtt.

olvass tovább

Lacoste Lab kollekció

  • 2012. február 18.

A híres francia sportruházati márka, a Lacoste bemutatja “LAB” nevű kollekcióját, ami egyesíti magában a modern dizájnt és a technikai innovációt.

olvass tovább

LACOSTE és a sportos krokodil

  • 2011. június 25.

René Lacoste a tenisz világában vált méltán híressé határozottságáról és versenyszelleméről.A Davis-kupa alatt, 1927-ben a francia csapatkapitány krokodilbőr táskát ígért neki, ha döntő győzelmet szerez a csapatnak.

olvass tovább

New York Fashion Week: hétvégi összefoglaló

  • 2010. szeptember 13.

Belelendült a New York-i divathét, így a hétvégén már tucatnyi olyan kollekció napvilágot látott, mely itt, Közép-Európában is említésre érdemes. Olyan tervezők és házak bemutatóit tartották meg, mint a Tommy Hilfiger, Victoria Beckham, Donna Karan, Diane Von Furstenberg, Alexander Wang és még folytathatnánk. Hétvégi szemezgetéseink következnek.

olvass tovább

New York Fashion Week, Lacoste 2011 tavasz/nyári kollekció

  • 2010. szeptember 13.

A Lacoste idén nagy változásokat él meg, hiszen fő tervezője, Christophe Lemaire a napokban igazolt a Hermés-hez, így a márka a jövő évi, 2011 őszi/téli kollekciója (2011 február) már valóban az újdonság erejével fog hatni. Addig is azonban még Lemaire utolsó munkáinak egyikét láthatjuk, a New York Fashion Week-en.

olvass tovább