Kulcsszó keresés /


A Logitech elhozza a fény erejét a Mac felhasználóknak is

  • 2011. augusztus 24.

A Logitech vállalat bemutatta a Mac felhasználóknak készült vezeték nélküli napelemes billentyűzetet. A Mac verzió az eredeti K750 napelemes billentyűzet díjnyertes műszaki megoldásaira épül, és azonos szolgáltatásokat is nyújt. A K750 beépített napelemeinek köszönhetően örökre elfelejthetjük az elemcserét, mert a billentyűzet áramellátását környezetének fénye biztosítja.

olvass tovább

Könnyen hordozható, kisméretű Logitech HD webkamera Mac-hez és PC-hez

  • 2011. június 17.

A Logitech bemutatta a hordozható HD C615 webkamerát, amivel otthonról kimozdulva, akár egy szülinapi bulin vagy egy üzleti úton is könnyen lehet HD felvételeket készíteni vagy videótelefonálni. A PC és Mac gépekkel is használható webkamera gyorsan összecsukható, 360 fokban körbeforgatható, élesség-automatikája pedig segít, hogy nagyszerű HD felvételeket készíthessünk vele bárhol, bármikor.

olvass tovább

Hordozható Logitech hangszóró laptop és netbook gépekhez

  • 2010. március 04.

A laptop és netbook gépek amellett, hogy hordozhatók, manapság már elég nagy teljesítményűek hozzá, hogy zenét hallgathassunk, filmeket nézhessünk vagy videotelefonáljunk rajtuk.  De ahogy a számítógépek egyre kisebbek és kisebbek lettek, ez gyakran a hangminőség rovására történt.

olvass tovább

Logitech® Portable Lapdesk N315

  • 2009. szeptember 23.

A minap bemutatott Logitech® Portable Lapdesk N315 segítségével bárhol kényelmesen használhatjuk notebookunkat, ráadásul az egérről sem kell lemondanunk. A Logitech legújabb notebookállványa megvédi az lábunkat és a térdünket az ölünkben tartott notebookból kiáramló forró levegőtől.

olvass tovább

Squeezebox Touch & Radio

  • 2009. szeptember 23.

Ha úgy éreznénk, hogy huszonegyedik századi zenerajongó létünkre a HIFI tornyunk leragadt a huszadik század végénél, akkor a Logitech ma bemutatott két új terméke segíthet elhozni otthonunkba a digitális forradalmat.

olvass tovább