Kulcsszó keresés /


Kulturális programokkal bővül a Symbol repertoárja

  • 2014. szeptember 12.

Szeptember végén hiánypótoló kulturális színtér nyitja meg kapuit Óbudán. A Symbol Synpadon a Siker íze című előadás-sorozattal gördül fel a függöny, amelyben többek között Udvaros Dorottya, Bodrogi Gyula, Kulka János, Stohl András és Hernádi Judit is színpadra lép. Az estek háziasszonya Veiszer Alinda lesz.

olvass tovább

Sztárok és pilóták buliztak a GP after partin

  • 2014. július 29.

Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek. Talmácsi Gábor, Győrfi Pál, Horváth Éva, Ada, Sarka Kata, Árpa Attila és Kiss Endi mellett a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne és a Williams tesztpilótája, Felipe Nasr is a Symbolban bulizott.

olvass tovább

Fancy, sznob, trendi? Ott a helyünk!

  • 2014. február 13.

Dívik mostanság egy modern kori busójárás a belbudai elit körében, egyfajta 21. századi zarándoklat, ha úgy tetszik, nevezetesen az Etyeki borturnézás. Megfejthetetlen, hogy milyen érzelmek dúlnak a háttérben, de a felső fancy tízezer immáron négyszer egy évben Etyekre cseréli a pre-party helyszínét a jól megszokott Gozsdu-Bazilika-Symbol bermuda háromszög helyett.

olvass tovább

Hol igyunk a hétvégén?

  • 2013. szeptember 24.

Csak némi logisztikára, időzítésre és mértékletes alkoholfogyasztásra van szükség ahhoz, hogy ez mind beleférjen a hétvégédbe, de érdemes megpróbálni, mert három olyan programot ajánlunk, amiről kár lenne lemaradni.

olvass tovább

Mit jelent a gitár a világnak?

  • 2011. november 15.

Alaitner András Awakening című lemezének bemutatója szerdán a Symbolban Egy halk szavú gitáros, akiben ott rejlik a gitár minden egyes rezdülése, illetve lelkének hathúros vetülete.

olvass tovább

Pezsgő Világ Rosé Est

  • 2011. október 27.

November 9.-én ismét az exkluzív pezsgőké a főszerep. Nyáron, a Gellérthegyen tartották az első Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivált, amelynek az volt a legnagyobb különlegessége, hogy idehaza ez volt az első olyan önálló rendezvény, amelyen csak és kizárólag a pezsgőé a főszerep. Akik lemaradtak az eseményről, azoknak nem kell búsulniuk, hiszen hamarosan újra exkluzív pezsgőt lehet kóstolni.

olvass tovább