Kulcsszó keresés /


Olyan jó a SZIN, mint mindig, de idén még többen jöttek

  • 2023. augusztus 27.

Véget ért a Szegedi Ifjúsági Napok, ezzel együtt a nyári fesztiválszezon. Ismét bebizonyosodott, hogy a szegedi buli a legjobb végállomás a nagy fesztiválmenetelésben, és hogy a Coca-Cola SZIN nem csak a közönség, de a hazai zenekarok és előadók kedvenc „búcsújáró helye" is, melyhez csodás koncertek fűződnek. A főszervező szerint a „teltház" nem csupán egy számszerűsíthető fogalom, és az is kiderült, hogy Azahriah például a nyáron még nem látott ekkora közönséget, mint most Szegeden. Talán majd jövőre: 2024. augusztus 28-31 között, ugyanitt.

olvass tovább

SZIN: ötvenöt év, ötvenöt új név

  • 2023. augusztus 01.

A legnagyobb nyárzáró fesztivál egyben a hazai fesztiváltörténelem úttörője is. A Coca-Cola Szegedi Ifjúsági Napok idén 55 éves, most a szervezők 55 friss nevet dobtak a köztudatba, a korábban bejelentett nemzetközi sztárok mellé, mint Alok, Lukas Graham, Timmy Trumpet vagy Rita Ora. És alakulóban van egy virtuális csapat is, amit a SZIN és a zoojamNFT közössége hoz majd létre. Lássuk most azonban az új névsort és merüljünk el egy picit a SZIN történetében is, ami idén már Coca-Cola SZIN fesztiválként várja a látogatóit, augusztus 23-26 között!

olvass tovább

Két nagy nemzetközi nevet jelentett be a SZIN2023

  • 2022. november 30.

Első körben két nagy nemzetközi névvel rukkolt elő a 2023-as Szegedi Ifjúsági Napok. A napokban jelzett vissza a szervezők meghívására a “7 years” című slágerével a semmiből a világsztárságba katapultáló Lukas Graham és jön a világ 10 legjobb DJ-je közé sorolt Timmy Trumpet is. Bejelentéssel egy gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.

olvass tovább

Felért a csúcsra a Pick Szeged

  • 2014. május 18.

MEGCSINÁLTA! Történelmi tettet hajtottak végre a hétvégén a szeged férfi kézilabdacsapat tagjai. Az EHF-kupa berlini négyes döntőjének fináléjában a 29–28-ra legyőzték a francia Montpellier-t, így a csapat fennállása első nemzetközi trófeáját hódította el.

olvass tovább

Laza elegancia télre – Daniel Benus FW11-12

  • 2011. november 05.

Az év fiatal divattervezője Benus Dániel, új férfi vonalának 2011-2012-es őszi-téli kollekcióját prezentálta a napokban. Egyes darabokat már az októberi Marie Claire Fashion Days-en is meg lehetett tekinteni, ahol Szegedi Kata őszi-téli bemutatójának keretein belül mutatott be pár öltözéket a mára már teljes férfi kollekcióból.

olvass tovább