Kulcsszó keresés /


Felfedezésre váró Afrika - Uganda

  • 2020. március 17.

Mióta Ugandából hazaérkeztem, mindenki a polgárháborúról, az Aids-ről és a gorillákról kérdez. Pedig ez az afrikai ország nem nyomorog, és nem csak e különleges állatok miatt érdemes a fekete kontinens idehaza szinte teljesen ismeretlen vidékére utazni.

olvass tovább

Tehetünk ellene, tegyünk is ellene!

  • 2017. október 04.

Az Állatok Világnapja alkalmából a dél-afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu fekete macskás videójával hívja fel a figyelmet azokra a kisállatokra, akik segítségre szorulnak. A videó mellett 200 ezer forinttal támogatja a húszéves Árvácska alapítványt is.

olvass tovább

Bakancslista: Fokváros

Fokváros régóta előkelő helyen szerepelt az álomvárosaim hosszú listáján – és mikor végre eljutottam ide, nem okozott csalódást! Ha pár szóban kéne összefoglalni, mi is teszi annyira különlegessé a helyet, nem is tudom, hol kezdeném. A változatossága és természeti adottságai szinte mindent felülmúlnak, amit eddigi utazásaim során tapasztaltam.

olvass tovább

Bakancslistánk új szereplői: Alternatív úti célok

  • 2017. január 14.

Vannak úti célok, amelyek legtöbbünk bakancslistáján szerepelnek: romantikázni Párizsban, bebarangolni a Grand Canyont, safarira menni Afrikában, stb. Ezeket a helyeket, élményeket okkal magasztalja mindenki, mi azonban olyan testreszabott alternatívákat gyűjtöttünk most össze, amelyek nem feltétlen bukkannak fel az utazási irodák prospektusaiban.

olvass tovább

Algéria nagy sikert vitt véghez

  • 2014. június 22.

Parádés mérkőzést vívott egymással Algéria és Dél-Korea a H-csoport 2. fordulójában. Az észak-afrikaiak 4–2-es sikerükkel nagy lépést tettek a továbbjutás felé.

olvass tovább

Gyors gól és győzelem

  • 2014. június 17.

Egyesült Államok egy villámgyors góllal sokáig vezetett Ghána ellen, majd a végig fölényben játszó afrikaiak a végén egyenlítettek, majd a végén jött a csattanó és amerikai siker.

olvass tovább

Pihenés a víz alatt

  • 2013. december 17.

Afrikában található a világ egyik legkülönlegesebb üdülőhelye. A Manta Resort különleges élményt nyújt a hotelbe látogató vendégeknek. Kinek kell led tv , amikor élőben nézhetjük az indiai óceán élővilágát akár az ágyunkból is.

olvass tovább

A reggeli férfiasság titka

  • 2013. november 11.

Kis tejsav, afrikai bors, na meg zsálya – és nincs az a nő, aki ellen bírna állni. Persze egy dologra azért még oda kell figyelni: nem tölthetsz több időt a fürdőszobában, mint ő!

olvass tovább

Az intimitás vékony vörös vonalán

  • 2013. május 22.

Férfi és nő barátsága. Párkapcsolat pótlékok. Napi szimpátia adagok. Előre szólók: ahogy a pénzért konspiráló spamek közt is leledzhet elvétve valós afrikai hercegi család, úgy férfi-nő barátságában is bizton vannak kivételek, de ne fehér hollóra vadásszunk, inkább beszéljünk a nagy átlagról.

olvass tovább