Kulcsszó keresés /


Egyiptom elveszett kincsei

  • 2021. március 10.

A National Geographic Egyiptom elveszett kincsei című sorozata bejárja az észak-afrikai országot, hogy bemutassa a modern archeológia legújabb eredményeit. Ha érdekelnek a piramisok, Kleopátra, Nefertiti, Tutankhamon titkai, akkor ezt ajánljuk szombat estére!

olvass tovább

Hiánypótlás – BMW 220d Grand Coupé

Ha cinikus akarok lenni, akkor mint egy falat kenyér egy afrikai éhezőnek, így hiányzott a rendkívül széles, színes modellpalettából a BMW 2 Grand coupé. És tényleg! Bár őszintén szólva egyszer sem gondolkoztam rajta, de most, hogy megjelent, nem is értem, hogy miért nem volt eddig.

olvass tovább

Felfedezésre váró Afrika - Uganda

  • 2020. március 17.

Mióta Ugandából hazaérkeztem, mindenki a polgárháborúról, az Aids-ről és a gorillákról kérdez. Pedig ez az afrikai ország nem nyomorog, és nem csak e különleges állatok miatt érdemes a fekete kontinens idehaza szinte teljesen ismeretlen vidékére utazni.

olvass tovább

Tehetünk ellene, tegyünk is ellene!

  • 2017. október 04.

Az Állatok Világnapja alkalmából a dél-afrikai Naspers csoport érdekeltségébe tartozó eMAG.hu fekete macskás videójával hívja fel a figyelmet azokra a kisállatokra, akik segítségre szorulnak. A videó mellett 200 ezer forinttal támogatja a húszéves Árvácska alapítványt is.

olvass tovább

Bakancslista: Fokváros

Fokváros régóta előkelő helyen szerepelt az álomvárosaim hosszú listáján – és mikor végre eljutottam ide, nem okozott csalódást! Ha pár szóban kéne összefoglalni, mi is teszi annyira különlegessé a helyet, nem is tudom, hol kezdeném. A változatossága és természeti adottságai szinte mindent felülmúlnak, amit eddigi utazásaim során tapasztaltam.

olvass tovább

Bakancslistánk új szereplői: Alternatív úti célok

  • 2017. január 14.

Vannak úti célok, amelyek legtöbbünk bakancslistáján szerepelnek: romantikázni Párizsban, bebarangolni a Grand Canyont, safarira menni Afrikában, stb. Ezeket a helyeket, élményeket okkal magasztalja mindenki, mi azonban olyan testreszabott alternatívákat gyűjtöttünk most össze, amelyek nem feltétlen bukkannak fel az utazási irodák prospektusaiban.

olvass tovább

Algéria nagy sikert vitt véghez

  • 2014. június 22.

Parádés mérkőzést vívott egymással Algéria és Dél-Korea a H-csoport 2. fordulójában. Az észak-afrikaiak 4–2-es sikerükkel nagy lépést tettek a továbbjutás felé.

olvass tovább

Gyors gól és győzelem

  • 2014. június 17.

Egyesült Államok egy villámgyors góllal sokáig vezetett Ghána ellen, majd a végig fölényben játszó afrikaiak a végén egyenlítettek, majd a végén jött a csattanó és amerikai siker.

olvass tovább

Pihenés a víz alatt

  • 2013. december 17.

Afrikában található a világ egyik legkülönlegesebb üdülőhelye. A Manta Resort különleges élményt nyújt a hotelbe látogató vendégeknek. Kinek kell led tv , amikor élőben nézhetjük az indiai óceán élővilágát akár az ágyunkból is.

olvass tovább

A reggeli férfiasság titka

  • 2013. november 11.

Kis tejsav, afrikai bors, na meg zsálya – és nincs az a nő, aki ellen bírna állni. Persze egy dologra azért még oda kell figyelni: nem tölthetsz több időt a fürdőszobában, mint ő!

olvass tovább