Kulcsszó keresés /


„Balogh Levente azt mondta nekem, hogy ő emberekbe szokott fektetni, nem üzletekbe”

  • 2020. január 04.

Múlt héten vasárnap Gecse Márton, az AI-Robotics ügyvezető igazgatója minden idők legnagyobb ajánlatát kapta a Cápák között műsor befektetőitől. A fiatal üzletember végül Balogh Levente ajánlatát fogadta el, és már el is kezdődtek a megbeszéléseik azzal kapcsolatban, hogy a 300 millió Ft-os befektetést hogyan tudnák hasznosítani a kutatás és fejlesztés során az akkumulátorok tárolása és tűzvédelme érdekében.

olvass tovább

Úttörő megoldással állt elő a magyar cég az akkumulátorok tárolása és tűzvédelme érdekében

  • 2018. július 04.

Jelentős kihívást jelent a gyártók számára az akkumulátorok tárolása, hiszen kifejezetten tűzveszélyes termékekről van szó. Erre szeretne innovatív, robotizált megoldást kínálni az AI-Robotics, amely felismerte annak problémáját, hogy míg egyre fejlettebb technológiát alkalmaznak a vállalatok az akkumulátorok gyártása során, a tűzvédelem mégis alacsony színvonalú a gyárakban. Az izolációs tűzmegelőző robotrendszer forradalmian változtathatja meg az akkumulátorok és veszélyes hulladékok tárolását.

olvass tovább

Ezért jó, ha robotok végzik el az emberek munkáját

  • 2016. szeptember 12.

A robotok alkalmazása javíthatja a hatékonyságot és a szolgáltatások minőségét, különösen a raktározás és a logisztika területén, ráadásul a közhiedelemmel ellentétben nem elveszik az emberek munkáját, mindössze átveszik a monoton, fárasztó és fizikailag megterhelő feladatokat, amiket a munkavállalók egyébként sem szívesen végeznek el. Így a cégek és az alkalmazottak egyszerre profitálhatnak a robotizációból, amelyet nem csupán a nagyvállalatok, hanem kkv-k és startupok is egyre nagyobb arányban alkalmaznak hazánkban.

olvass tovább