Kulcsszó keresés /


Audi Q3 Sportback

Az Audi Hungária nagyszabású sajtóbemutatón mutatta be a mai napon új büszkeségét a Q3 Sportback-et, a modellt, mely a Q3 kupé formájú testvére. A győri Audi dolgozói méltán lehetnek büszkék új termékükre.

olvass tovább

Mint a nagyok - Kipróbáltuk az Audi Q3-at

  • 2019. április 25.

Az Audi Q3 nem csupán ránézésre, de belső kialakítása és teljesítménye szempontjából is nagyon hasonlít nagyobb testvéreire, minderről pedig személyesen is meggyőződhettünk. A családi SUV modell megjelenése mellett színvonalas infotainment-megoldásaival vett le minket igazán a lábunkról!

olvass tovább

Budapesten járt az új Q3-as

  • 2011. június 27.

Az új Audi Q3 egy prémium SUV kompakt formában, mely idén ősszel érkezik a magyar piacra. Az Audi jóvoltából két héttel a nemzetközi bemutató után már Magyarországon is látható volt néhány napig az új modell. A mai kor design elvárásaihoz illeszkedve az Audi Q3 egy 6x6 méteres kockában helyezkedik el, összesen 36 négyzetméteres területen. A kocka acélszerkezetből áll, melyet plexi borítások fednek. Ezekre tükör hatású fóliával borított elemek kerültek. A kocka egyik oldala belátható, így mindenki láthatta az Audi új modelljét, ha június 22. és 24. között ellátogatott a budai MOM Parkba.

olvass tovább

Audi Q3

  • 2011. április 18.

Az új Audi Q3 egy prémium SUV kompakt formában. Ez az igazi Audi új mércét állít fel a mérnöki munka valamennyi területén – karosszériájától a hajtásláncokon és a felfüggesztéseken át egészen legkorszerűbb támogató és multimédia rendszereiig. Az Audi Q3 sokoldalú társ a mindennapi életben – elegáns karakterrel.

olvass tovább