Kulcsszó keresés /


7 érdekesség a frissen megújult Csepel kerékpár márkáról

  • 2022. július 09.

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy Magyarországon a Csepel bicikliket mindenki ismeri és jó eséllyel minimum egy – ha nem sokkal több – gyerek- és fiatalkori emlékünk is kapcsolódik hozzá. A közel 100 éves márka új modelljei a mai igényekhez igazodva is megállják a helyüket. A most megújult arculat és website pedig a jól ismert vagányságot követik. Az ünnepi alkalomból összegyűjtöttünk hét képet és érdekességet Magyarország első kerékpár márkájáról.

olvass tovább

A Levi’s® Tailor Shop látogatása – Tailor Bike Budapesten

  • 2017. augusztus 04.

Idén nyáron a Levi’s® egy különleges, világkörüli útra indította a híres Tailor Shop szolgáltatását, mely során augusztusban Budapestre is ellátogat a Levi’s Tailor Bike-ja, hogy mindenki kiélhesse a fantáziáját a kedvenc Levi’s darabjain. A Tailor Bike-kal, egy különleges, erre a célra készített biciklivel várunk a belvárosi Erzsébet téren, ahol szabóink minden képzeletet felülmúlva varázsolják el Levi’s® ruháidat.

olvass tovább

Ki a szabadba!

  • 2017. április 27.

Úgy tűnik, némi hezitálás után a héten visszatért a tavasz, ideje hát kiszabadulni a lakásból és felfedezni, mit tartogat számunkra a természet. Ha messzebbre utazni nincs időnk, elég csak a környékre kimozdulni, hogy megmártózzunk a zöldben és némi kalóriát is égessünk. Mindehhez nem kell más, mint egy bicikli és egy megfelelő applikáció, ami útbaigazít minket. Ímenégy érv, miért érdemes bringára pattanni.

olvass tovább

Világíts fékkarral

  • 2016. február 25.

Magyar, menő, modern és minőségi. A bringás lámpa mindenki asztalára való, aki szereti a kerékpárokat és a különleges bútorokat, lakberendezési tárgyakat. De a dizájnbútor a szabadságot, az ötletességet, a fényt, az egyediséget, az emléktárgyakat és a funkcionális dolgokat kedvelőknek is kedvencévé fog válni: a legegyszerűbb otthont is feldobja, a legszürkébb napokba is fényt és színt visz, és a legkedvesebb emlékünket, hobbinkat, tárgyunkat őrzi örökké a lámpa, ami egyben egy darabka bicikli. Az ötlet kiforrt, a prototípusok pompásan mutatnak és ragyogóan működnek. Már csak a közösségi kampányon múlik, mekkora siker lesz a bicajbútor!

olvass tovább

Tweed run Budapest

  • 2013. április 19.

A Tweed Run Budapest, immáron III. alkalommal kerül megrendezésre. Ez a rendhagyó városi biciklizés, a, 20-30-as évek időutazására hívja a kerékpározás szerelmeseit.

olvass tovább