Kulcsszó keresés /


A legvagányabb elektromos – Cupra Born

Nem először volt szerencsém találkozni a Cupra Bornnal. Tavaly júliusban látogatást tettünk Barcelona mellett, a Formentor sajtó bemutatója alkalmából. Ekkor már statikus módon megcsodálhattuk a VW ID.3 alapjára épülő Bornt. Mondanom sem kell, hogy alig vártam, hogy végre hosszabb időt eltölthessünk az első, teljesen elektromos Cupra modellel.

olvass tovább

Dallos Bogi: Sírtam, amikor először...

  • 2016. január 27.

Valószínűleg még álmában is mosolyog Dallos Bogi, aki a Class Utas legutóbbi vendége volt. A Fonogram-díjas énekesnő remekül érezte magát az alkalmi stúdióban, ahol gyerekkori élményeiről és a hirtelen jött sikerről is mesélt Garami Gábornak, sőt azt is elárulta, megkönnyezte, amikor először hallotta rádióban a saját dalát.

olvass tovább

Borban az egészség!

  • 2013. július 03.

A VIII. Gyógy- Bornapok- Büki Gasztro Fesztivál szervezői, Magyarország legjobb boraival és pálinkáival, kézműves kirakodóvásárral, koncertekkel, gyerekprogramokkal és Bük Város Bora szavazással várják a látogatókat július 24-27. között.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - I. / Vasárnap

  • 2011. december 25.

Sokak szerint nincs regenerálóbb egy pohár finom bornál. Abszolút egyetértek a meglátással! Jómagam ilyenkor leginkább vörösbort fogyasztok. Kedvenc fajtám a Pinot Noir. Szeretem a cseresznyés, gyümölcsös ízét, a könnyű testességét, az elegáns, kifinomult struktúráját. Hiszem, hogy egy jól választott, igényes bor tényleg megtisztítja a testet és tűzbe hozza az elcsigázott lelket. Ennél kellemesebben nem is lehet felkészülni a következő hét kihívásaira.

olvass tovább

Louis Vuitton Damier Infini kollekció

  • 2011. december 05.

Louis Vuitton lerántotta a leplet Damier Infini férfikollekciójáról. A kollekció darabjai finom borjúbőrből készültek, dombornyomott, kockás Damier mintával, a hagyományos Louis Vuitton béléssel és titániumszínű szegéllyel ellátva.

olvass tovább

Hal- és Bornapok, Balatonfüreden – élménybeszámoló

  • 2011. június 29.

Folytattam utamat, s most a pincék látogatása helyett, az immár negyedszer megrendezett "bfüredi" "Hal- és Bornapokon" jártam a különleges Tagore-sétány öreg platánfái alatt, egy a helyi borvidékhez tartozó, tavalyi év a "Régió Év Borásza" cím tulajdonosa, rendszeres kiállító, a Mészáros Pince - Pécselyről meghívottjaként.

olvass tovább

Milánói divathét - 2011 ősz/tél

  • 2011. február 03.

Bár még messze van a következő őszi/téli szezon (egyelőre a mostani is épp elég) a nemzetközi divatvilág állandó pörgését a legkevésbé sem tudja megállítani Tél tábornok. Milánót pedig végképp nem , így január 15-19. között a férfiak számára készített kollekciókban gyönyörködhetett a nagyközönség és a szakma.

olvass tovább

Magyar bordesign a külföldi sajtóban

  • 2010. március 17.

Talán a legjobb marketing a hazai bornak, ha megjelenésben fel tud zárkózni oda, ahol a kommunikációs eszközöket jobba használó, de nem biztosan jobb minőségű, külföldi borok elhelyezkednek.

olvass tovább