Kulcsszó keresés /


55 éves a világ első számú tangapapucsa

  • 2017. június 29.

Egy tradicionális japán lábbeli ihlette, mégis Brazília ikonikus papucsaként tartja számon a világ, a flip-flopok flip-flopját, a Havaianast. A márka idén júniusban ünnepeli 55. évfordulóját, több mint fél évszázados története pedig legalább olyan színes, mint maguk a papucsok. De kinek is köszönhetjük a legendás modellt és miért olyan népszerűek ezek a darabok még a hollywoodi celebek körében is?

olvass tovább

Nagy olimpiai divatkalendárium az elmúlt 100 évből

Augusztus 5-én, pénteken elkezdődnek a XXXI. nyári olimpiai játékok Rio de Janeiroban, Brazíliában, és egészen augusztus 21-ig izgulhatunk hazánk legtehetségesebb sportolóiért. Eme jeles alkalomból visszalapoztunk az időben több mint száz évet, és megmutatjuk, hogyan változott az olimpiai formaruha az elmúlt évszázadban. Kellemes időutazást mindenkinek:

olvass tovább

Heti mozipremier: Elmentek otthonról

  • 2015. december 21.

A szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait Sonia öntelt apjának luxusszállodájába, Braziliába. És ha már a paradicsomban vannak, Franck szeretné megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az apa jóváhagyását is – de ilyen barátokkal… kinek kell ellenség?

olvass tovább

Messiék legyőzték Robbenéket

  • 2014. július 10.

Egy lagymatag, unalomba forduló mérkőzésen 120 percnyi gól nélküli döntetlen után, Argentína tizenegyesekkel jutott a döntőbe, a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

olvass tovább

Brilliáns mérkőzésen győzött Belgium

  • 2014. július 02.

A brazíliai labdarúgó-világbajnokság eddigi legizgalmasabb és legszínvonalasabb mérkőzésén Belgium csapata 2-1-re legyőzte az Egyesült Államok csapatát. Tim Howard az amerikai kapuban egyszerűen bámulatos teljesítményt nyújtott, de kétszer így is betaláltak a belgák. Akik ezzel bejutottak a negyeddöntőbe, ahol Argentínával találkoznak.

olvass tovább

Svájc nem adta könnyen a bőrét

  • 2014. július 01.

A brazíliai labdarúgó-világbajnokságon a hosszabbítás utolsó percében sikerült csak győznie az argentin válogatottnak Svájc ellen. Messiék így bejutott a negyeddöntőbe.

olvass tovább

Kicsikart Francia győzelem

  • 2014. június 30.

A francia labdarúgó-válogatott a mérkőzés hajrában végül csak bedarálta Nigériát, és 2–0-s sikerével bejutott a brazíliai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjébe.

olvass tovább