Kulcsszó keresés /


Az új Porsche 911 Carrera: tradíció és modernitás

  • 2011. szeptember 10.

48 éves korában a Porsche 911 Carrera fiatalabb, mint valaha: a sportautó-ikon teljesen új fejlesztésű generációja laposan elnyúló sziluettel, feszültséggel megtöltött ívekkel és precízen megformált részletekkel lép ki a reflektorfénybe - és mégis már az első pillantásra félreismerhetetlenül 911 marad. A kilenctizenegyes tradíció közepébe talál az erős izmokkal és inakkal, valamint eleganciával felvértezett, eltéveszthetetlen Porsche formanyelv.

olvass tovább

Tag Heuer Hackett London Limited Edition órák

  • 2010. október 01.

A svájci óragyártó cég, a Tag Heuer és a brit férfidivat tervező/kiskereskedő cég, a Hacket London összefogtak, hogy létrehozzanak két, a Hackett kronométerein alapuló, limitált szériás Tag Heuer Carrera karórát. A két cég közti kapcsolat azért is érdekes, mert a Hackett alapvetően a stílusos brit ruhákkal, míg a Tag Heuer nagyrészt a klasszikus/időtálló stílusos sportórák gyártásával foglalkozik.

olvass tovább

Gemballa Porsche Cayenne GTS „Tornado”

  • 2009. január 30.

A Porsche specialista Gemballa cég bejelentette egy 50 darabos Cayenne GTS Tornádó piacra dobását, mely a német SUV márkát egy kilométerevő kolosszussá változtatja. Válság idején. Időzíteni tudni kell.

olvass tovább