Kulcsszó keresés /


Ilyen férj válik belőle, a horoszkópja alapján

  • 2024. január 08.

Az állatövi jegyünk valamilyen mértékben meghatároz minket, de hogy képes-e megjósolni személyiségünk árnyalatait, hozzáállásunkat, vágyainkat, vagy épp teljesítményünket az élet különböző területeire vonatkozóan? Mondjátok meg ti! Ezen a héten utánajártunk, milyen férj válik az egyes csillagjegyek férfi szülöttjeiből.

olvass tovább

Ez a három csillagjegy a legerősebb mentálisan

  • 2023. november 10.

Bár néha szkeptikusak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy állatövi jegyünk mennyiben határozza meg személyiségünket, mégis bátran ki lehet jelenteni, hogy vannak olyan közös nevezők, melyek tényleg az azonos csillagjegyű embereknél. Most annak jártunk utána, hogy melyik az a három jegy, akik a legstabilabbak mentálisan.

olvass tovább

A zodiákus három 'legidegbetegebb' csillagjegye

  • 2023. május 19.

Vannak emberek, akiket a legkisebb dolog is annyira ki tud borítani, hogy fejjel mennének a falnak. Ez lehet azért is, mert kicsi az ingerküszöbük, az azonban kétségtelen, hogy hajlamosabbak ingerlékenynek lenni, feszültnek és csipkelődőnek, mindenfajta provokáció nélkül is. Most azokat a csillagjegyeket elemezzük, akik valóban a "legidegbetegebbek":

olvass tovább

Három csillagjegy, akik rettegnek a megcsalástól

  • 2023. március 07.

Egyes csillagjegyek túlságosan sok időt töltenek azzal, hogy azon aggódjanak, mi lesz, ha valaki megint össze töri a szívüket. A túlagyalás következményeként pedig már-már szinte paranoid módon rettegnek a megcsalás gondolatától. De kik is ezek a zodiákusok?

olvass tovább

Íme, amit ki nem állhatnak az egyes csillagjegyek szülöttjei

  • 2017. január 17.

Az állatövi jegyünk valamilyen mértékben meghatároz minket, de hogy képes-e megjósolni személyiségünk árnyalatait, hozzáállásunkat, vágyainkat, vagy épp teljesítményünket az élet különböző területeire vonatkozóan? Mondjátok meg ti! Ezen a héten utánajártunk, mik azok a dolgok, amiket képtelenek eltűrni az egyes jegyek szülöttjei.

olvass tovább