Kulcsszó keresés /


A Volkswagen Passat története

  • 2019. szeptember 05.

A Golf mellett a Passat az a modell, amelyet az egész világ ismer, és hasonlóan a kompakt típushoz, az első generációt a Passat esetében is a hírneves olasz designer, Giorgetto Giugiaro tervezte.

olvass tovább

Lacroix és a Designers Guild közös kollekciója

  • 2014. március 06.

A két korábbi, hatalmas sikert aratott Christian Lacroix Maison kollekció után újabb sorozattal jelentkezett a Designers Guild. A népszerű márka és a divatház összefogásából újra különleges darabok születtek, melyeket ezúttal a francia Riviéra ihletett.

olvass tovább

A 10 legikonikusabb designer darab

  • 2013. november 21.

Amiről már mindenki hallott, amit mindenki látott, és amire többnyire nem csak a divatkedvelők kezdenek bociszemekkel nézni. Álom, wishlist, státuszszimbólum, és a legkedveltebb replika, illetve inspirációforrás.

olvass tovább

Már Parndorfban vannak a nyári kollekciók!

  • 2013. június 17.

Az első izzasztó napsugarakkal együtt megérkeztek az idén 15 éves McArthurGlen Designer Outlet Parndorf akciói is, így már nem lehet kérdés, miként legyél trendi a forró városban, a medence mellett, vagy akár a tengerparton.

olvass tovább

Férfias játékok

  • 2012. november 13.

Uraim, figyelem! Íme, néhány kifejezetten Önökre szabott lakberendezési tárgy és bútordarab – higgadt vonalvezetés, high-tech anyaghasználat, csúcstechnológiás gyártás, és olykor némi fricska a közízlés orra alá!

olvass tovább

Gyerekbirodalom másként

  • 2012. szeptember 05.

Fröccsöntött műanyag kutya, mint ülőbútor, várat mintázó színes emeletes ágy, erődítményként ható búvóhely – a gyerekvilág értelmezése nemzetközi designerek olvasatában.

olvass tovább

Kitűnni vágyóknak kitűnő a fehér

  • 2011. május 10.

Egyszerre visszafogott és magamutogató, természetes és bevállalós, egyszerre sugall egyszerűséget és luxust is: ez a fehér szín. A nyári ruhatrendekbe menetrendszerűen visszatér, de idén egész évben bátran nyúlnak hozzá divattervezők, designerek és lakberendezők is – a fehér szín térhódítása jóval több, mint egyszerű divathóbort.

olvass tovább

Kadhafi, a fashion designer

  • 2011. március 02.

Fidel Castro mellett a Föld talán legstílusosabb (vagy épp pojácája) diktátora Moamer Kadhafi, Líbia vezetője, vagyis pontosabban szólva a Líbiai Szocialista Népköztársaság Szeptember 1-jei Nagy Forradalmának Vezére vagy a Forradalom Testvéri Vezére és Útmutatója. Nem több és nem kevesebb.

olvass tovább