Kulcsszó keresés /


Soha nem terveztem nélküled az életem

Soha nem terveztem nélküled az életem. Ha a jövőre gondoltam, mindig benne voltál. Benne voltunk, mi ketten, együtt, egy erős szövetségben. Soha nem hittem, hogy túl kell majd élnem a hiányodat. Soha nem tudtam elképzelni, hogy az, ami kettőnket összekötött, egyszer szétbomlik majd.

olvass tovább

Az elmulasztott lehetőségek utcája

Az elmulasztott lehetőségek utcájában bolyonganak céltalanul ők, akik nem tudják elsiratni az utat, amire végül nem léptek rá. Nem léptek rá, mert túl büszkék, és túl gyávák voltak, nem volt bennük elég spiritusz, és szerintük rosszkor voltak rossz helyen. Már nincs erőm, nincs motivációm, mondták, túl sokat csalódtam, és estem pofára, testemen és szívemen hegek sorozata, még egy csalódást nem viselek el, abba már belehalok.

olvass tovább

Valaki útra kelt

Mintha doronggal ütötték volna gerincen. A sorok úgy érkeznek az agyába, mint valami felmentő sereg. Mint egy gyors fájdalomcsillapítás, vagy legalábbis egy magyarázat, a bénult érzésre, ami jelenleg átjárja az érzékeit. Valaki útra kelt. Valaki elment, abbahagyta e földi sétát, és szétroncsolt végtagokkal, összezúzott fejjel egy intenzív osztály steril neonfényében pihent le végleg, öntudatlanul, emlékek nélkül, múlt és jelen nélkül.

olvass tovább

Elfogadlak elmúlás

Sokaknak hoz gyomorszorító érzéseket az ősz beköszönte, én mégis máshogy érzek és a szívemben kellemes mozgolódás lesz úrrá. Hát végre itt van, amire vártam. Köszöntelek téged újra szeptemberi életérzés.

olvass tovább

Fiatalságod élvezete

  • 2015. szeptember 19.

Vészesen terhesek az idegeim. Bevillannak ködös képek, zavart okozva az emberi szervezet bámulatos működésébe. Nincsen helye itt benn, itt fenn, a láthatatlan, ólomsúlyú összegubancolódott fonalszerű képződményeknek, akármilyen színben is pompázzanak, megtelt a rendszer. Kifelé peregnek a darabkák, megállíthatatlanul ürül a tartály, bele egy nagy óceánba, és minden elvesztett kis apró részecske bajt hoz a világ egy kicsinyke részére. Felpörget egy koffeintabletta, ideig hordja helyettem a súlyokat. De elfárad hamar, hamarabb, mint ahogyan azt megtehetné.

olvass tovább

A padlás

  • 2010. július 10.

A padlás minden ódon otthona, tele érdekesebbnél érdekesebb holmikkal, lomokkal, melyeket a titokzatosság és az elmúlás keserű illata leng körül. Benedek padlásvariációkat gyűjtött ma össze Nektek.

olvass tovább